PHILIPS IN EAR HEADPHONES

Foto PHILIPS IN EAR HEADPHONES
Van € 69,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 22-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

High-end geluid voor alle iGadgets

VAN 69,95 VOOR 29,95 ( +5,95 )

Voorbij zijn de dagen dat u twee klompen hard plastic in uw oren moest dulden om van uw muziek te genieten. De zaken zijn tegenwoordig omgedraaid: het is niet uw kraakbeen dat zich naar de koptelefoon moet zetten, maar de koptelefoon die de vorm van uw oor aanneemt. De extreem zachte gelkusentjes van deze in-ears zitten als gegoten in uw oren; optimaal comfort en een perfecte doch lichte afsluiting van de gehoorgang voor het ideale geluid. Vooral bij zacht afgespeeld geluid (in de trein bijvoorbeeld, waar u rekening dient te houden met uw omgeving) biedt deze Philips mede door het ergonomisch gebogen akoustisch kanaal een ongekend hoogwaardige sound.

En praktisch ongeëvenaard
Hij heeft een afstandsbediening en microfoon in het snoer. Dit betekent dat u nooit in uw tas hoeft te spitten naar uw telefoon, ook niet als u gebeld wordt. U kunt eenvoudig via de afstandsbediening het nummer stoppen en een gesprek aannemen en voeren. Of weigeren natuurlijk! Maar mocht u tot bellen overgaan; zelfs de geïntegreerde microfoon heeft een volumeregeling op de afstandsbediening. Dit en alle denkbare andere bel- en afspeelfuncties zijn mogelijk via het snoer. Uw scherm hoeft niet van de vergrendeling af. In combinatie met het perfecte geluid bij zacht afspelen scheelt dit ook nog eens voor de levensduur van uw batterij.

Dikke vriendjes met iPhone, iPod en iPad
Deze in-ear koptelefoon werk het beste met de volgende reeks i’s: iPod classic
iPod touch (2de generatie), iPod nano (4de generatie (video), iPod nano (5de generatie (videocamera), iPhone 3GS, iPhone 4 en – voor de eerste keer in verband met aparatuur gemeld vandaag bij 1DayFly – de iPad. Opbergen naast deze machines gaat makkelijk en veilig met het bijgeleverde opbergetui. Aanschaffen bij ons gaat ook heel makkelijk en veilig met de bijgeleverde korting. Bijna de helft van de winkelprijs. Zo dan…

Tot Morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL