Philips Headsetaansluiting

Foto Philips Headsetaansluiting
Van € 24,95
Voor € 9,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 14-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voor een tientje blij als een kind

VAN 24,95 VOOR 9,95 ( +2,95 )

Het échte geluk zit in de gratis dingen – een kopje thee, de lach van een kind, een bloem die door het asfalt komt groeien. Maar voor een tientje kunt u ook al heel wat geluk binnenhalen. Met dit gevalletje bijvoorbeeld: de Philips Headsetaansluiting. Het maakt het dagelijks leven, waar het echte geluk samen met de ongelukken in een klein hoekje zit, zoveel makkelijker. Stelt u zich voor: u loopt over straat, handen vol, met rasse schreden van A naar B en uw telefoon gaat. Stoppen? Frommelen in zakken of tassen? Eindeloos gerinkel om de kiestoon te horen als u eindelijk kunt opnemen? Allemaal verleden tijd…

Gelukkig maar!
Met de Philips adapter kunt u van uw koptelefoon een handsfree headset maken. Voor iPhone gebruikers en bezitters van bepaalde Nokia’s (check de lijst onder tech specs), er moet in ieder geval een 3,5 mm jack plugje aan zitten. Het enige dat u hoeft te doen is uw adapterkabel aan die van uw koptelefoon te bevestigen. Bij een belletje krijgt u melding en kunt u makkelijk switchen, en na het gesprek gaat uw muziek weer gewoon door. Natuurlijk heeft u internet op uw smartphone, dus ook gratis bellen via Skype gaat met dit ding.

Mooi spul
Het is niet alleen handiger om met zo’n adaptertje tussen koptelefoon en telefoon door het leven te gaan, het is ook nog eens een stukje veiliger. U kunt om u heen blijven kijken terwijl u switcht. En daarbij: u bent niet afhankelijk van het nasale rotgeluid van bijgeleverde koptelefoontjes die bovendien oorplugjes hebben waar uw kraakbeen al zeer van doet als u ze nog niet ingebracht hebt. Het geluid van uw duur aangeschafte koptelefoon met prachtgeluid wilt u te allen tijde behouden. Dat kan dus met deze adapter ertussen. En, by the way, dit ding werkt ook uitstekend op de iPod Touch. Da’s mooi spul, voor een mooie deal. En dat zijn wij.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL