PENN SXi GRAPHITE GOLFSET

Foto PENN SXi GRAPHITE GOLFSET
Van € 299,00
Voor € 149,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 13-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voordelig voor beginners en gevorderden

VAN 299,00 VOOR 149,95 ( +5,95 )

Een Nederlandsche komiek zei ooit: hoe kleiner de bal, hoe groter de kwal. En daar had hij tot voor kort groot gelijk in, maar ondertussen heeft de werkelijkheid hem ingehaald. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een rondje golf hier en daar, en zo duur als het ooit was is het al lang niet meer. Een volk dat u tegenwoordig op de club aantreft! Hoe het ook zij: 18 Holes lopen betekent een paar uur weg van de wereld, in het groen. Heel zen. Als het spelletje totaal in de soep loopt maakt het geen bal uit: om u heen hopsen de konijntjes, de wind ruist door de blaadjes en de vogeltjes zingen hun lied. Uiteindelijk is golfen toch niks anders dan knikkeren voor grote mensen en nergens bent u blijer met een fikse handicap, want daar wordt het leven op de golfbaan alleen maar makkelijker op. Ah… golf!

Voor de beginner
Of u nu een beginnend muzikant, fotograaf of sporter bent; het heeft geen zin om meteen met hypertje professioneel tuig aan de slag te gaan. Ten eerste kunt u als debutant het onderscheid nog niet voelen en ten tweede moet u eerst maar eens zien of het u genoeg grijpt voordat u de navenante prijskaartjes van de verpakking af knipt. Deze set golfclubs, in de winkel voor bijna 400 euro verkrijgbaar, is sowieso een goede beginnersset. De clubs hebben een grote vergevingsgezinde “Sweet spot” waardoor een iets minder goed geslagen bal niet direct wordt afgestraft en naast de baan belandt. Kwaliteit die u op den duur weer kunt doorverkopen bij overschakeling naar nog meer gevorderd spul en bij ons ook nog eens voor veel en veel minder verkrijgbaar.

In de tas…
De tas is van Nylon en mooi vormgegeven, rustend op een stevige trolley. Hierin zitten 9 golfclubs, van drivers tot putters en alles daartussen. Alles is van grafietstaal en voorzien van beschermhoezen. Voor zowel dames als heren. En overigens is deze set niet alleen voor beginners, ook voor gevorderden is hij prima. De techniek is tegenwoordig zover dat het grote materiaal- en kwaliteitsverschil van vroeger niet meer opgaat, tenzij u echt tegen het professionele aanschurkt. Eerst maar eens beginnen…

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL