PARROT BLUETOOTH SPEAKERS

Foto PARROT BLUETOOTH SPEAKERS
Van € 249,00
Voor € 84,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 13-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Geen snoertjes wel korting...!

VAN 249,00 VOOR 84,95 ( +5,95 )

We hebben er weer eentje voor u! Eens in de zoveel tijd bieden wij weer eens een setje speakers aan voor op het bureau. Vandaag de mooi ontworpen en welluidende set Parrot DS1120. Maar het allermooiste aan deze set is niet het ontwerp of het geluid; deze zijn draadloos. Helemaal draadloos. Goed ontwerp en geluid zijn leuke bijzaak voor de hardwerkende bureautijger die helemaal knetter wordt van de alsmaar groeiende berg draden om zich heen. Met deze speakertjes? Louter glimmend bureauoppervlak!

Hoe doet ‘ie dat?
Met een dongel en een blauwe tand. Zolang uw telefoon of laptop dus over bluetooth of een USB poort beschikt, kunnen deze papegaaien er met hun blauwe staart aangehangen worden. En een geluidje dat ze produceren... Samen 30 Watt, dus jetzt geht’s los. Ook al heeft de bron zelf niet veel power, deze speakers maken er een fikse sound van. En tot tien meter afstand doet hij het nog, dus mogelijkheden zat om de speakers naar wens te plaatsen.

Ook fijn…
Fijne aan deze dingen is ook dat ze een 3,5mm jackie achterin hebben zitten, dus mocht u in prehistorische toestanden met portable cd spelers of wat dan ook terecht komen (alles kan!), dan nog werken deze puppies. En even prettig is de bediening: drie aanrakingsgevoelige knopjes op de rechtspeaker (als u in de sweet spot zit). Dus geen gehannes met indrukken, gewoon aanraken en hij reageert. Da’s mooi. Net zo mooi als die korting van ons, dus bij bureau reorganisatie heeft u 24uur om ervan te profiteren.


 Bekijk de configuratietool

 Download de gebruiksaanwijzing

 Met welke telefoon werkt de Parrot DS 1120

Video :Tot Morgen...

Dagaanbieding in je E-MAIL