Packard Bell Easynote Laptop

Foto Packard Bell Easynote Laptop
Voor € 699,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Dunne laptop, dikke deal

VAN 699,00 VOOR 449,95 ( +5,95 )

Zo, we kunnen aan het werk op Valentijnsdag! En hoe, want we hebben een mooi apparaat in de aanbieding. Een multimedia beestje. Laten we meteen even met de deur in huis vallen en de basics opsommen zodat we daarna met de karaktereigenschappen verder kunnen. In een notendop: de Packard Bell Easynote Easynote Tk87 beschikt over 15.6 inch 1366 x 768 pixels scherm, een Intel Pentium P6100 2.0 GHz processor, ATI Radeon HD5470M 512 mb grafische kaart en 320 GB aan vrije harde schijfruimte. Bel de IT-er in uw vriendenkring om te bevestigen dat dit erg lekker zal werken, mocht u er zelf geen kaas van hebben gegeten. Dan gaan wij u nu uitleggen voor welke types deze laptop gebouwd is.

De kleine dingen…
Het zijn altijd de kleine dingen die het ‘m doen. Zo gaat dat in het leven, dus ook met laptops. En deze laptop heeft Advanced Usability Features. Veel kleine doch handige dingen dus. Iets heel handigs: een numeriek keypad. Nooit meer klooien met die cijfers op een rijtje. Het toetsenbord is FineTip en hij heeft een Multi-gesture touchpad – werkt lekker, onderweg en muisloos. Slecht in back ups? Niet met dit ding: Fn + F1 toets indrukken en alle waardevolle data is in 3 stappen veilig gesteld. Andere kleine handigheidjes? Cyberlink Power DVD en Nero staan er al op en hij is aan te sluiten op een HD televisie.

Sociaal beest ?
Dat komt mooi uit, want de EasyNote TK heeft alle social networks in een overzichtelijke side bar op het bureaublad staan zodat u altijd online en op de hoogte bent. En al die foto’s die u van uw uitstapjes maakt zijn met de dubbele cardreader ook zo opgeslagen en geplaatst. De ingebouwde Wi-Fi verbinding en ingebouwde 1.3 Megapixel webcam met microfoon en instant messaging software doen de rest: wereldwijd aanwezig wanneer u wilt en in goede beeld- en geluidkwaliteit.

Grote dingen zijn ook fijn
Zoals het DiamondView breedbeeld scherm en de stevige grafische kaart die erin zit. Multimedia bekijken of zelf maken en opslaan: plek zat met 320Gb aan opslag. En dan is ‘ie nog mooi ook, met zijn tijdloze strakke design en matte finish (tegen de vingerafdrukken, heel mooi!) En dan is er natuurlijk die grote korting die het alleen maar nog leuker maakt allemaal. Even uw consumenten research doen, paar mensen die het kunnen weten bellen en snel beslissen voor deze meepakker. En vergeet niet… elke dag is Valentijnsdag!

En de garantie ?
Pickup, Repair and Return garantie Op de Packard Bell Easynote TK87 zit de Pickup, Repair and Return garantie voor het hoogst zeldzame geval dat er iets niet werkt. De naam zegt het al: Mocht er een probleem bestaan dat niet via de telefonische helpdesk verholpen kan worden, kunt u het notebook terugzenden voor reparatie. Kosteloos en zonder moeite: de laptop wordt bij u thuis door de koerier opgehaald en na reparatie weer bij u afgeleverd. Zo weet u zeker dat er bij klachten razendsnel en zonder extra gedoe en frustratie gehandeld wordt, mocht de telefonische helpdesk geen soelaas bieden. Erg prettig!Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL