OXFORD BARRIER PYTHONSLOT 1.5M

Foto OXFORD BARRIER PYTHONSLOT 1.5M
Van € 49,95
Voor € 14,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 26-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Als het echt niet gejat mag worden

VAN 49,95 VOOR 14,95 ( +5,95 )

Sinds de gepubliceerde promofoto van Vespa-importeur en polder-crimineel Willem Holleeder is het hard gegaan met de scooters. Op elke straathoek staat er om de tien minuten wel eentje een halve minuut lang te janken omdat er een windvlaag, Harley of tram voorbij is geraasd. Voor dat 'ha, hij staat er nog!' gevoel heeft u vanaf vandaag echter geen alarm meer nodig. Sterker nog, alarmen zijn niet meer effectief omdat ze te lang 'wolf' geroepen hebben. Wij van 1DayFly (voor een groot deel overigens fervent scooteurs, zo zijn we dan ook wel weer) voorspellen zelfs de dag dat slapeloze buren met knuppels tegen de jengelellende naar buiten komen, en niemand die op het alarm reageert – buiten hooguit een tevreden glimlach onder het dekbed. Waarom niet een goed slot?

Wat een goed idee!
Dat vinden wij ook. Deze sloten zijn gemaakt van gevlochten staal en omhuld met stalen schakels, anderhalve meter lang en 2,5cm dik. Om het slijptollen nog moeilijker te maken zijn ze ook nog eens omhuld met olie en vinyl. De enige manier om uw scooter mee te nemen is als guur volk hem met slot en al in een achterklep kan tillen omdat hij niet aan iets geklonken is – en dan is die anderhalve meter kabel heel handig. Alleen dan heeft een dief namelijk de tijd om de boel in alle rust en onder alle hels kabaal van dien met grof matiereel te saboteren. Vastzetten betekent dus ook echt vast!

Niks persoonlijks
Geen kwaad woord over bezorgde scooter eigenaars! Zoals gezegd, we zijn op 1DayFly HQ zelf ook zo on-origineel om op zo'n ding rond te rijden, schermpje en al. Minstens de helft van ons heeft er één. Dus we begrijpen het nijpende gevoel. Vandaar deze krachtpatsers van sloten voor de marktprijs van 15 euro. En dan heeft u een slot met roterende kop en beschermde sluiting tegen regen en blubber, dus het ding gaat minimaal een scooterleven mee. Een fietsleven ook. Ook een motorvoorwiel wordt onbruikbaar met dit slot erop. U krijgt er twee sleutels en garantiezegels van de slotenindustrie bij. Mag u kiezen welk kleurtje u het mooist vind, blauw of smoke. Zo dan! Welterusten en...

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL