OPTOMA FULL HD BEAMER

Foto OPTOMA FULL HD BEAMER
Voor € 999,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 07-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voor perfect beeld, ook overdag

VAN 999,00 VOOR 739,95 ( +8,95 )

Ja – hou maar op, pak maar in, we hebben een winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd, troosprijzen zijn er ook niet. De ultieme home cinema belevenis blijft ondanks alle fratsen toch een aangelegenheid waar echte lampen aan te pas komen. De grootste flatscreen wordt een postzegel vergeleken met dit beeld want de hele muur kan als scherm gebruikt worden, overdag of 's avonds. En er is geen detail dat u mist – tenzij u het beeld gewoon zo groot maakt en er zo dicht bovenop gaat zitten dat u geen tijd heeft om het allemaal te bevatten in één blik. Perfect uitgebalanceerde kleuren, kraakhelder en een licht/donker contrast dat u met andere soorten beamers gewoon niet voor elkaar krijgt, zelfs niet met sommige van zijn duurdere broertjes. Met deze beamer zit u op de eerste rang.

Voor de puristen
Full HD DLP en ANSI-Contrast technologie. Dat is de winning combo in het geval van deze beamer. De DLP chip levert een staaltje beeldprocessing waar u koud van wordt. De 2 miljoen scharnierende microspiegeltjes op dit technologische wondertje worden digitaal aangestuurd en levensgroot verwerkt met de ANSI-Contrast technologie – met als resultaat het soort beeld waar de puristen voor gaan. En om diezelfde puristen tevreden te houden, kan deze beamer 24P beeld reproduceren. HDMI beeld kan met honderden frames per second aan, maar om het te houden zoals de regisseur het heeft vastgelegd, wordt de puurheid van het oorspronkelijke beeld behouden. Haal die Popcorn er maar bij...

Garanties
De semiconductor van deze beamer is vrijwel immuun voor invloeden van buitenaf waardoor hij ondanks zijn analoge, mechanische aard geen beeldvervaging zal gaan leveren met de tijd. De lampen leven 2500 ANSI-lumen en die lampen gaan 3000 (op continue intense stand) tot 4000 uren mee (niet op standje full blast, wat eigenlijk alleen overdag bij tekstwerk nodig is). U hoeft geen filters te vervangen en hij laat zich makkelijk ophangen – lichtgewicht en voldoende montagepunten. Check de specs er even op na, fiets het internet rond op reviews. Tja... vervelend soms, zo'n goeie deal.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL