ONKYO TX-SR608 7.2 RECEIVER MET FULL HD UPSCALING, 6xHDMI EN 3D

Foto ONKYO TX-SR608 7.2 RECEIVER MET FULL HD UPSCALING, 6xHDMI EN 3D
Van € 549,00
Voor € 399,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.VAN 549,00 VOOR 399,00 ( +5,95 )

U kent ze wel, van die kung fu films waar de één tegenover de ander indruk staat te maken. Zegt de één tegen de ander: ‘ik heb de kracht van een tijger en de snelheid van een aap, je skills stellen niks voor’ (en dan nog wat druk gemompel zonder geluid omdat men er in het Mandarijn nou eenmaal langer over doet om dat te zeggen). En dat die ander dan keihard begint te lachen en rustig zijn dikke sik eens door zijn hand laat glijden omdat hij weet dat de één gewoon slap staat te kletsen. Het gevoel van die lachende baardman, dat krijgt u nou ook als u deze receiver voor uw home cinema set gebruikt.

Opsommen maar!
Voor hen die grinnikend neerkijken op al het inferieure spul en vakanties ver onder AV apparatuur in hun spendeerlijstje hebben staan. Wakker worden: hij heeft 6 van de nieuwste HDMI 1,4a ingangen (ál uw high-defenition apparatuur zo aangesloten). De HDMI 1,4a standaard is 3D en komt met Audio Retourkanaal (van TV terug naar receiver). En voor de extra handig: op het front een HDMI aansluiting voor de snelle aansluiting van spelconsole bijvoorbeeld en een analoge video input voor de camcorder.
Alle videobronnen, ongeacht resolutie, krijgen een kwaliteitsoptater naar 1080P formaat. Hoe? Via de Faroudja DCDi Cinema chip. Watte? Precies, maar de kenners knikken ondertussen met goedkeurende grom. En daar gaan ze nog wel even mee door: audioverwerking via Burr-Brown DAC's (Digitaal naar Analoog Convertors), verliesvrije Dolby en DTS codecs en de uitgebreide surround formaten van Audyssey DSX en Dolby Pro Logic IIz. Dit geheel rammen we even dicht met de Drietraps inverted Darlington schakeling. Vervormingsvrije versterkingstechniek. Doet gewoon zeer.

Scheef in uw voordeel
Buitengewoon betrouwbare versterking in een prijs / kwaliteit verhouding die, zeker vandaag, zo scheef is als wat. In uw voordeel, dus misschien zit een vakantie er dit jaar toch nog in. Kent u dus zojuist omschreven types die nooit op 1DayFly zitten, geef ze dan even een por. Als u ze erachter komen dat ze door u deze aanbieding hebben gemist willen ze u nooit meer zien. Niet dat ze nou zo leuk zijn in de omgang, maar…ze hebben zo’n verrekte vette set thuis staan... En mocht u zelf inmiddels nerd ambities hebben: welcome to the club! Zeer ruime mogelijkheden, alles on-screen instelbaar, instinctieve en makkelijke bediening, ruimvoldoende speakeraansluitingen en sublieme geluidskwaliteit. En vandaag dus voor een welkomstprijs.

Tot morgen!


SPEAKERS ERBIJ HEBBEN ? LEES VERDER

Wacht! We hebben er nog wat bij! Om deze aanbieding helemaal smeuïg te maken doen de lui van Onkyo, tegen een kleine bijbetaling, er nog een speakerset bij waar u van gaat huilen, zo dik. En een korting die ook crimineel is, al zeggen we het zelf. Mocht u dus zelf nog geen up to scratch speakerset hebben, dan is dit meer dan het overwegen waard. De ruimtelijke weergave van het geluid, ook bij hogere volumes, is subliem en naar hartenlust instelbaar voor uw eigen, persoonlijke ideale geluid.


Lees alle specs helder opgesomd (inclusief installatie video) van zowel versterker als speakerset in de extra info.

Dagaanbieding in je E-MAIL