ONKYO 5.1 3D RECEIVER EN JAMO SPEAKERSET

Foto ONKYO 5.1 3D RECEIVER EN JAMO SPEAKERSET
Van € 598,00
Voor € 349,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 30-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.VAN 598,95 VOOR 349,95 ( +8,95 )

Vandaag hebben we een combi in de aanbieding waar we zelf helemaal blij van worden. Niet alleen is het wat betreft ontwerp een beauty, het is ook nog eens uitgerust met hele aardige technische features – leest u vooral alle uitgebreide omschrijvingen onder meer informatie bij de specs. En om het een echt hoogtepuntje te maken, heeft deze thuisbios audioset een prijs waar u zelfs op tweedehands websites niet veel voor zult vinden. De Onkyo TX-SR309 5.1 Home Cinema Receiver in combinatie met de JAMO S426 Floorstation Speakers. In één klap voordelig op de eerste rij!

De Onkyo ontvanger...
We sommen gewoon op wat 'ie allemaal kan en heeft! HDMI® Ondersteuning voor 3D Video en Audio Return Channel, dus u kunt al uw HD apparaten kwijt zonder aparte S/PDIF audiokabel. En alsof dat niet genoeg is kunt u zelfs flashdisks, iPods en iPhones via de Front-Panel USB poort aansluiten. De Onkyo decodeert alle High-Definition Surround-Sound Codecs dus altijd het beste geluid mogelijk. En nooit meer switchen tussen film en menu om een simpele aanpassing te maken: met zijn handige Overlaid On-Screen Display via HDMI verandert u op een doorzichtig schermpje alles moeiteloos. Fanatiek gamer? Hij heeft vier Audio Game Modes voor meer realisme en impact. En dan zit hij ook nog eens volgepropt met digitale technologie dat het geluid waar mogelijk oppoetst en aanscherpt voor de meest volle, ruimtelijke sound mogelijk.

JAMO S426 Floorstation Speakers...
Zoals we van Jamo gewend zijn leveren deze stylish speakers een betere prestatie dan veel van hun concurrenten in deze prijsklasse – dat wil zeggen de winkelprijsklasse. Naast hun strakke looks, zijn ze voorzien van dual woofers in een reflex-optimized kast en een lage resonantie tweeter met Jamo Waveguide. Resultaat? Trefzeker geluid onder uw films, een verfijnde sound voor al uw muziek, op welk formaat dan ook. Voor de winkelprijs is dit al een heel verleidelijk setje, maar wij hebben hem op standje onweerstaanbaar weten te peuteren. Check de specs en bel uw vrienden, maar niet te lang twijfelen. Op is op.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL