NORTON INTERNET SECURITY + GHOST

Foto NORTON INTERNET SECURITY + GHOST
Van € 144,98
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 30-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Geen klik is meer gevaarlijk

VAN 144,98 VOOR 39,95 ( +5,95 )

De meeste mensen onder ons hebben het inmiddels door: we hebben allemaal een IT'er in onze vriendenkring nodig. Of het nou een onuitstaanbare zeikstraal is of niet; zolang de copumteractiviteiten er niet minder op worden, dienen we hem of haar eens in de zoveel tijd te entertsainen. Maar misschien hebt u zelfs geluk en is uw naaste computerspecialist een gouwe peer met humor die uw digitale werkpaardje met flinke regelmaat van een vers gereformateerde stal voorziet. Hoe het ook zij: tenzij u zelf heel aardig weet wat u doet of hulp bij de hand heeft, is het maar lastig met die internetbeveiliging. Hoe blijft u virusvrij in deze tijden? Zelfs uw toetsenbord wordt tot op de aanslag gevolgd door onguur volk dat marketing-informatie of persoonsgegevens wil. En wat als uw computer zo vol met virussen zit dat u hem niet eens meer opgestart krijgt? Norton weet raad!

Gratis versus een paar tientjes
Natuurlijk is er een hoop gratis software in de omloop en als u weet wat u doet kunt u een aardig eind komen. Maar wat internetbeveiliging betreft: geen (persoonlijke assistentie met) gratis software kan tegen Norton's beveiligingspakket op. Dit pakket houdt uw computer licht en snel, voorziet u automatisch van de laatste pulse updates (iedere 5 tot 15 minuten ververst!) en legt complete back ups van uw hele systeem aan. Bij een eventuele crash van uw computer hebt u alle data overzichtelijk binnen handbereik om meteen weer verder te kunnen. Niks tijdverlies of handen in het haar! En er is geen klik die u maakt waarbij u zich nog zorgen hoeft te maken. Uw identiteit en gegevens zijn achter een tweerichtingsverkeer firewall veilig gesteld en u wordt overal alert op gemaakt. Bankieren, winkelen en social networking naar hartelust en zonder zorgen....De snelste en meest complete bescherming
Norton Internet Security 2011 is de snelste in zijn soort, zonder uw computer te vertragen. U weet zich beschermd tegen diefstal van gegevens en u kunt met een gerust hart surfen en shoppen. Geen omkijken meer naar nieuwe gratis versies binnen trial periods, want eens gekocht staan alle updates van Norton tot uw beschikking. Binnen de abonnementsperiode krijgt u zelfs gratis klantondersteuning. Tegen de tijd dat die periode voorbij is, werkt u moeiteloos met de eenvoudige functies. U krijgt namelijk alle keuze tussen het woud aan automatische functies; Norton houdt het gebruiksvriendelijk genoeg voor alle computergebruikers. Lees hieronder de enorme lijst functies door en tel op wat het u oplevert – aan bescherming en tijdbesparing. Trek aan het eind onze korting er weer af en stuur uw IT maat een geschenkbon voor alle hulp; vanaf nu gaat het prima met Norton Internet Security.

Klik hier voor een geheel volledige uitleg

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL