NOMAD REISTAS 70 LITER

Foto NOMAD REISTAS 70 LITER
Van € 70,00
Voor € 59,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 26-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

70 Liter brute reiskracht voor nog niet de helft!

VAN 59,95 VOOR 24,95 ( +5,95 )

U bent een echt 1DayFly koopjes-scoor-beest, altijd op zoek naar de beste deal, dus wij gaan ervan uit dat u uw vakantie pas in oktober heeft geboekt. Net buiten het seizoen voor de mooie prijsjes, het zachte (snikheet-af) weer en de verbluffende toeristenloze plekjes. Precies wanneer iedereen weer achter zijn bureau zit te zwoegen alsof ze nooit op vakantie geweest zijn, jodelt u door het pand heen dat u ze over een week of twee weer ziet. Ja toch? Of u bent wel net terug van vakantie en uw setje markt-tassen heeft er na één keer de brui aan gegeven.

Hoe het ook zij...
Vandaag in de aanbieding een duffel bag van Nomad, die van de slaapzakken en camping gear. Natuurlijk maken zij ook super sterke reistassen. Deze is van 600D nylon gemaakt met extra bescherming op de hoeken waar de souvenirs doorgaans op de terugweg doorheen steken. Deze gaan jaren mee. En trouwens ook voor thuis: sporttas, logeertas, verzin maar een doel. U bent in ieder geval op weg met kwaliteit (en zachte beschermpads) aan uw schouders. Met grote, sterke rits en enkel compartiment.

Pimento?
Peper. Dat slaat dan weer op die rode stof met geweven patroon erin (wij zien er een stadsplattegrond in. Cool). Waar de rest van de reistassenwereld braaf aan de zand-, modder en steenkleurtjes gaat (of – we houden het origineel! – good old zwart) heeft Nomad ervoor gekozen een stapje op het pittige pad te nemen en voor de kleurencombi rood-grijs-zwart te gaan. Dat herkent ook lekker makkelijk op de bagageband. En zo voordelig vandaag.

Vandaag in de bijverkoop & membershop:
Vergeet niet de schoudertas van 12 liter in de bijverkoop of de membershop te checken. Bijpassend, maar ook los ideaal voor laptops en plek voor boodschappen op weg naar huis. Deze NOMAD Urban schouder tas heeft hetzelfde dessin als de Cargo Duffle Bag Pimento. Daarbij heeft hij een gewatteerd laptop gedeelte (31x26x3cm) + een volledig gewatteerd hoofdcompartiment voor extra bescherming. Vak met rits in hoofdcompartiment. Makkelijk bereikbaar buiten vakje. Verstelbare schouderband. Zachte, anti-slip schouderband. Daarbij is hij van dezelfde betrouwbare kwaliteit zoals u van NOMAD gewent bent.


NOMAD REISTAS 70 LITER by 1DayFly.com
Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL