NAPKIN BADJAS 100% Katoen

Foto NAPKIN BADJAS 100% Katoen
Van € 59,95
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Het ideale vaderdag cadeau...!

VAN 59,95 VOOR 39,95 ( +5,95 )

Een badjas als cadeau op vaderdag is natuurlijk niet het meest originele idee ter wereld. Het zal ongetwijfeld ergens in de top tien staan met een lekker luchtje, gereedschap en een CD met The Best Of Eric Clapton (of Franske Bouwer, als dat papa's muzikale plekje lekkerder kriebelt, het zou zomaar kunnen!) Maar dit is toch wat anders. Deze badjas zit namelijk in een superkleine verpakking gepropt. Zij – de luitjes van Napkin – noemen het dan niet proppen maar Compressed Pleasure. Hoe het ook zij; wie de badjas ingepakt in zijn kleine cilinder ontvangt, verwacht nooit een badjas. Verrassing!

Verrassend zacht ook
Gemaakt van 100% katoen en voorzien van ruime capuchon voor dat knusse net-uit-de-badkamer gevoel. Wordt paps vast blij van. De onder extreem hoge druk gecomprimeerde badjas vouwt zich in volle glorie naast zijn ontbijt op bed uit, in het zwart of in het wit. En dan zit er ook nog een label op aan de bovenzijde van de capuchon waar hij zijn naam in kan zetten. Mocht mama ook een Napkin badjas van dezelfde kleur willen, dan zijn ze zo uit elkaar te halen. Dat is weer eens wat anders dan een Hij en Zij set!

Italiaans design
Laat het maar aan de buurtjes van de middellandse zee over om zo stylish te zijn, zelfs in de ochtend. Zo stijlvol dat het merk gewoon 'servet' betekent en nog een gevoel van luxe uitstraalt. Natuurlijk betaalt u doorgaans in de winkel bij een dergelijk merk en artikel voor een groot deel voor de naam, ook al betekent die eigenlijk tafel-spatlap. Omdat wij dat net zo belachelijk vinden als u trekken wij die euro's er dus mooi vanaf. Daar wordt Vaderdag nog leukerder van!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL