MOOD LIGHT BOWL van Osram

Foto MOOD LIGHT BOWL van Osram
Van € 199,00
Voor € 59,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 14-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Handgeblazen design lichtobject

VAN 199,00 VOOR 59,95 ( +5,95 )

Voor in de tuin, de huiskamer of de badkamer: de Mood Light Bowl van Osram. En dit is niet zomaar een oplichtend kleurenschaaltje. Hij is van handgeblazen Parnaterra Glas – matglas aan de binnenzijde met een glanzende finish volgens een Italiaans glasproductieproces. Dus da’s mooi spul. Maar niet alleen het materiaal is u van het, hij kan ook van alles. Hij heeft zelfs hele programma’s en een eigen afstandsbediening. Weer een kleurrijk voorbeeldje van LED licht lol: om bij weg te spacen, voor de ontspanningsbevordering of als sfeermaker op feestjes.

Kleurtjes kermis of lekker kalm
Zoals gemeld, hij heeft dus programma’s. Negen zelfs. Met welklinkende namen die tot de verbeelding spreken: Fusion, Pulse, Rave, Ray, Moments, Chill, Motion and Action. En, voor het geval u niet kiezen, is er ook nog standje random. En al die programma’s zijn ook nog op afstand sneller of langzamer in te stellen en per programma kunt u zelf de kleurcombi’s kiezen. Programma’s, afstandsbediening én een accu van binnen. Het zou ook wel een beetje suf zijn als hij met snoer en al op tafel of in de border zou moeten. Snoerloos genieten dus. Na opladen kan hij 8 indrukwekkende uren mee. En maakt u zich geen zorgen in de tuin of in de badkamer; hij is spatwaterdicht.


Voor de gasten of voor uzelf
Hoogwaardig ontwerp, hoogwaardige kwaliteit en uitgebreide mogelijkheden. Dit is geen prul die met een week de aandacht kwijt is. Kleurlicht is een blijver in het interieur en met dit ontwerp in deze uitvoering is er kleurlicht voor bezoek en bezinning, voor de gasten of voor het gemoed. Met miljoenen kleurschakeringen, variabele lichtintensiteit én natuurlijk een dikke korting. Voor het geval hij al op uw verlanglijstje stond.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL