MIO IPHONE GPS CARKIT

Foto MIO IPHONE GPS CARKIT
Van € 129,95
Voor € 59,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Werkt met alle navigatiesoftware en met alle hoesjes

VAN 129,95 VOOR 59,95 ( +6,95 )

Oh wat is het fijn als dingen er alweer een tijdje zijn! Ze worden steeds beter en handiger omdat ontwerpers er zelf ook grif gebruik van maken. Komt onherroepelijk goed ontwerp van. Deze Mio GPS Car Kit biedt met zijn krachtige antenne optimale GPS-ontvangst en een stevige, eenvoudige montageoplossing voor iPhone of iPod touch op de voorruit. Dus! Voor nieuwe gebruikers of zij die ondertussen helemaal horendol van hun oude navigatiebeestje geworden zijn het volgende...

Alles optimaal
Zo zien we het graag. De ingebouwde GPS-ontvanger maakt van uw iPod touch een volbloed GPS-systeem. Alle mogelijkheden van navigatieprogramma's voor iPod kunt u naar hartenlust benutten. Hij werkt met de meeste navigatie- of locatie-apps, kijk even bij de specs voor compatibiliteit, komt goed. En maakt u zich geen zorgen over beschermers want de meeste hoesjes passen in de houder. Zo flexibel als wat. En nog zoiets: de houder wordt automatisch ingeschakeld en laadt op zodra verbinding is gemaakt, u zit nooit met een lege batterij. Nice.

Maar dan ook echt alles optimaal
Deze Mio heeft een geluidsonderdrukkende, handsfree speakerphone, volledig duplex voor kraakhelder kletsen. Een geluid als platte handen op een blote bips, en dat geldt ook voor de aanwijzingen. Luid en duidelijk. En nog staand of liggend ook; keuzevrijheid bij bevestiging op dashboard of voorruit. Het handsfree bellen is zeer eenvoudig, dus veilig op de weg met een bluetoothverbinding die ook zonder mounten werkt, multi-funky bediening. Oh ja, en dan kunt u ook nog uw muziek beluisteren via de geïntegreerde versterker. En KEI goedkoop hier vandaag.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL