Mili Powerskin voor iPhone 3G en 3GS

Foto Mili Powerskin voor iPhone 3G en 3GS
Van € 69,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Dunste iPhone hoesje met batterij

VAN 69,95 VOOR 29,95 ( +5,95 )De Power Skin is het dunste iPhone hoesje met ingebouwde batterij verkrijgbaar op dit moment, dat de levensduur van uw batterij verdubbeld. Geen onhandige en lompe hoesjes meer waardoor uw iPhone onmogelijk nog in uw achterzak of binnenzak past. De Power Skin met zijn strakke design doet dan ook geen afbraak aan het oogstrelende ontwerp van uw kostbare iPhone, en zorgt ervoor dat waar u ook naar toe gaat u nooit meer met een lege telefoon staat.

De Mili Power Skin zorgt ervoor dat u een wel tot 19 uur naar uw favoriete muziek kan luisteren, tot aan 5.4 uur video kan bekijken en zo ongeveer 230 uur standby bent. Zo kunt u ten aller tijde volledig gebruik maken van alle opties die een iPhone biedt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw batterij het halverwege de dag begeeft. Rustig even een filmpje kijken in de trein, even de 1DayFly site checken of even gamen in een vrij moment zonder de zorg dat je batterij wordt leeg gezogen door al deze veel stroom verbruikende applicaties.

Naast een ongeevenaarde verdubbeling van de stroomcapaciteit zorgt de Mili Power Skin er natuurlijk ook voor dat uw gekoesterde iPhone beschermd wordt tegen stootjes en krasjes door zijn geharde buitenkant. Zo is uw iPhone altijd goed beschermd en blijft hij er als nieuw uitzien. Kortom het beste en meest verstandige accessoire voor uw iPhone.

In de doos :
MiLi Powerskin
Mini USB kabel voor opladen
Gebruiksaanwijzing

Dagaanbieding in je E-MAIL