Medisana Shiatsu Massagekussen

Foto Medisana Shiatsu Massagekussen
Van € 129,90
Voor € 69,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 25-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Goedkoop ontspannen met HD massage

VAN 129,90 VOOR 69,95 ( +5,95 )

Een goede dinsdagochtend. Tweede dag in de week en nu al verkrampt achter uw scherm, of niet? Punt is een mensch kan niet ongestraft acht uur of langer per dag zitten, dat horen we eigenlijk niet te doen – we moeten eigenlijk rennen, klimmen en sjouwen. Maar omdat niet iedereen zich een persoonlijke masseur kan veroorloven, hebben we vandaag een Shiatsu massagekussen in de aanbieding. Nooit van gehoord? Shie-jat-soe, Japanse massagetechniek waarmee de levensenergie (of Ki in het Japans) weer vrijelijk door het lichaam gaat stromen. Blokkades worden opgeheven waardoor kleine klachten en toekomstige grote kwalen worden aangepakt. Van lymfedrainage en reflexzonemassage tot bloedsomloopverbetering.

Een heel eind op weg
Kijk, of dit kussen nou op ieder lichaam dat erin gaat zitten de vitale punten weet te vinden valt te betwijfelen, daar zijn toch echte mensenhanden voor nodig – vingertoppen zelfs, Shiatsumassage is een vak apart. Maar dit kussen komt een aardig eind: er kunnen drie verschillende zones geselecteerd worden (boven-, midden- of onderrug) en met vier massagekoppen inclusief infraroodlicht (!) wordt de rug losgemaakt en verwarmd. Het zitvlak vibreert om wervel en benen los te maken. En dan bent u al een heel eind op weg naar ontspanning en goede doorbloeding. Een losse, verwarmde rug scheelt alles en u wordt er minder snel oud en stram van.

Het is gewoon lekker…
Maar buiten de gezondheid wilt u natuurlijk weten hoe het voelt. We hebben er hier één voor de uitprobeer en onze aardigste dame van de klantenservice komt er niet meer vanaf, ondanks de belofte het ding te laten rouleren onder alle medewerkers. Zegt dat ze er nog niet helemaal uit is. Het is bijna lunchtijd. We pakken zo meteen de afstandsbediening van haar af. En de dikke korting die we bemiddeld hebben, geven we natuurlijk aan u.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL