MEDISANA MEDINOSE

Foto MEDISANA MEDINOSE
Voor € 79,90
LET OP: Deze dagaanbieding was van 16-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Niet Goed, Geld Terug Garantie...!

VAN 79,90 VOOR 29,95 ( +5,95 )

Het weer slaat om dus de pollen slaan toe: het is weer hooikoortstijd! Geen pretje, dus de snotteraars onder ons die er ieder jaar last van hebben kunnen hun neusgaten spitsen voor de Medisana Medinose. Daar staat tegenover dat u er drie keer (en later twee keer) per dag uit ziet alsof u de koptelefoon van uw MP3 speler in de verkeerde gaten heeft gestoken, maar het resultaat is ernaar!

Niet goed? Geld terug, portokosten incluis!
De makers beloven dat u binnen drie weken merkbaar minder last van uw hooikoorts heeft, want zelfs al heeft u hem stevig gebruikt, krijgt u uw geld terug. Zonder vragen, met verzendkosten. Dat is vertrouwen in het eigen product. Wanneer u op "download brochure" klikt ziet u hoe dit in zijn werk gaat.

Hoe werkt het?
Fototherapie: één lampje per neusgat, 660 nm. Door deze lichttherapie worden de cellen van het neusslijmvlies minder gevoelig voor pollen, maar ook huisstof en dierhaar. Drie keer per dag vier minuten is voldoende voor het gewenste resultaat. Veilig in gebruik en hij schakelt automatisch uit. Na een tijdje volstaat twee keer per dag.

Geen medicijnen meer!
Dus geen vervelende bijwerkingen, preventief te gebruiken, probleemloos in combinatie met andere medicijnen en ook tijdens de zwangerschap allergievrij.

Video :Klinisch getest – 70% resultaat
U geeft de sceptici het nakijken, en dan niet alleen naar uw rood oplichtende neus. Want klinische tests in ziekenhuizen in Israel en Canada betekenden voor 70% van de proefpersonen vermindering tot verdwijning van de klachten – objectief vastgesteld met de endoscoop. En dat zijn fikse resultaten voor een anti-allergie remedie. Dus het proberen is het zeker waard, vooral dus met die niet goed geld terug garantie van drie volle weken. Geen enkel risico om het uit te proberen dus.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL