Medisana LED Weegschaal

Foto Medisana LED Weegschaal
Van € 59,95
Voor € 24,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Hulp bij de goede voornemens

VAN 59,95 VOOR 24,95 ( +5,95 )

Inderdaad ja, tijd om af te vallen! Kwestie van besluiten en gewoon doen. Ophouden met zeuren en de boel voor de gek houden. U leeft maar één keer voor zover we weten, en lekker licht en gezond door het leven gaan maakt alles lichter en makkelijker. Daarom voor het slanke jaar 2011 dit hulpmiddel. Uw vrienden en familie zullen u vertellen wat u wilt horen. Deze weegschaal vertelt u wat u moet horen: hoe minder u erin stopt, hoe minder u op het display te zien krijgt. Zo verrukkelijk simpel als natuurkunde in elkaar steekt!

Patent design
En om het ook simpel te houden heeft Medisana een heel bruikbaar ding ontworpen dat nog mooi is ook. Een platte plaat die makkelijk op te bergen is als u de nodige informatie verkregen heeft. De vier sensoren meten uw gewicht met hoge precisie. Het resultaat is duidelijk leesbaar op het grote LCD display (even uw buik opzij, dan kunt u hem voorbij uw tenen zien). Met de step-on inschakeltechniek activeert u de weegschaal zodat hij lekker zuinig is.

En een mooi blauw lichtje
Dat heeft verder geen functie, dat ziet er gewoon tof uit. LED is leuk! Dus zolang u niet meer eet dan uw lijf wil, zult u altijd blij zijn het blauwe schijnsel te zien. En natuurlijk zouden we 1DayFly niet zijn als we niet wat van de prijs af gehaald hadden. Wij geven het goede voorbeeld en slanken het af tot de beste deal op het net en in de winkel. Nou u nog!

Tot morgen…

Dagaanbieding in je E-MAIL