MAG-LITE® XL50™ LED

Foto MAG-LITE® XL50™ LED
Van € 69,95
Voor € 33,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 13-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De nieuwe generatie LED zaklamp

VAN 69,95 VOOR 33,95 ( +5,95 )

Lang leve LED, we blijven het roepen. Deze handzame zaklantaarn wordt met drie AAA alkaline batterijen geleverd die samen voor urenlang fel licht zorgen. Zaklampen zijn met LED al lang niet meer de batterij vretende monsters die we van vroeger kennen (toen de dagen nog donkerder waren, weet u nog?) Wel bij het oude gebleven is het slicke MAGlite design. Dat blijft industrieel en stoer. En de gebruiksvriendelijkheid en stevigheid die we van het merk gewend zijn, zijn ook als vanouds. Functioneel, praktisch, geen poespas, sterk.

New and improved
Dat wil niet zeggen dat hij niks nieuws kan. Deze MAGlite XL50 heeft een paar snuggere features, waaronder een Spot-to-Flood verstelbare LED lichtstraal en hij is geanodiseerd voor extra duurzaamheid. Met de Intelligent Energy Source Management vindt hij altijd de balans tussen felheid en verbruiksefficiëntie. Dat scheelt nog meer batterijkracht. De pushbutton tailcap switch zit aan de achterkant en door zijn compacte ontwerp past hij nog steeds prima in iedere broekzak.

Eén, twee, drie!
Eén korte klik: high power. Twee korte kliks: energie besparende stand (25%). Drie korte kliks: snel knipperend noodsignaal voor de zeer lange afstand – om gewenst reddend volk aan te trekken of ongewenst beestenspul weg te jagen. Deze MAGlite is dus zeker aan te raden voor iedereen die er alleen op uit trekt, en dan met name buiten de grenzen van ons met asfalt dichtgesmeerde parklandje. Het enige dat u hoeft te doen is altijd een setje verse batterijen klaar hebben. Die verkopen wij ook op gezette tijden, net als deze MAGlite met zo’n vertrouwde korting.

Video :

Tot Morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL