LUXON ASTRO TELESCOOP

Foto LUXON ASTRO TELESCOOP
Van € 59,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 21-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Gluren naar sterren in de lucht en op aarde

VAN 59,95 VOOR 29,95 ( +5,95 )

Sterrenkijken is een hobby voor het leven. Buurvrouwen in uiteenlopende staten van ontkleding begluren ook. Maar dat is illegaal. Toch? Hoe het ook zij, vandaag hebben we een sterrenkijker in de aanbieding. Een telescoop voor één ieder die interesse heeft in het heelal en de sterren of mensen die willen uitvinden wat er nou precies allemaal in hun buurt gebeurt. Een ideale gadget om in je huis te hebben staan om je leefomgeving eens goed onder de loep te nemen...

We lopen op de zaken vooruit!
Eerst maar eens beginnen. Goed beginnen. Deze Luxon Astro refractortelescoop heeft drie Barlow lenzen die samen een vergroting van 300 maal opleveren, met 50mm objectieflens en een beeldhoek van 45 graden op Alt-azimuth tripod. Het statief zelf is van aluminium. De zoeker van 5x24 is standaard inbegrepen, maar goed beginnen is compleet beginnen. Daarom zitten er een paar losse elementen bij, te weten een opzetstuk van 6mm, één van 20mm en een extra vergroting van 1,5 maal. Nu nog een fatsoenlijk basisprogramma of –boek sterrenkunde zodat u ook weet waar u naar zit te kijken en ’s hemels wonderen hangen binnen oogbereik.

Aan de slag…
Het enige dat u nú nog nodig heeft is een fikse stroomstoring of een huisje op het platteland, want met al die lichtvervuiling is het moeilijk sterren kijken. Maar voor deze prijs pakt u de telescoop net zo makkelijk tussen de kampeerspullen in, kwestie van voldoende zacht spul er omheen voor vertrek. Niks zo mooi als op een uitgestorven, kraakhelder stukje Frankrijk of Spanje naar de hemel kijken. En als het sterren kijken uiteindelijk toch niet de verwondering en rust oplevert die u ervan gehoopt had, dan is daar altijd nog de buurvrouw.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL