LOVE T-SHIRTS by JUST PROUD

Foto LOVE T-SHIRTS by JUST PROUD
Van € 29,95
Voor € 9,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 18-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Verklaar de liefde aan de (mode)wereld

VAN 29,95 VOOR 9,95 ( +2,95 )

Vandaag in de aanbieding designer T-shirts. De ontwerper van het shirt is Daniel Hernández, fashion designer van formaat en winnaar van de online competitie die uitgeschreven werd door JustProud, het eerste fashion label voor en door professionals uit de mode wereld. Met dit shirt toont u dus uw liefde; voor de mode community (later meer) of voor de liefde in al haar wonderschone algemeenheid. Een must-have voor fashionista's, neo-hippies en liefhebbers van de liefde.

Designer of geen designer
U kunt natuurlijk ook gewoon blij zijn met een hoogwaardig kwaliteit T-shirt dat tenminste lang genoeg is. Het is niet makkelijk om goeie basics te vinden die niet tot onder uw oksels opkruipen na een keertje wassen. En de hals van het shirt is ook niet standaard shirtje-van-de-markt, dat heeft een mooie schnitt. Gemaakt van dikke katoen, netjes afgewerkt en met mooie pasvorm. Leuk cadeautje voor het vrouwtje slash voor uzelf – doorhalen wat niet van toepassing is.

Voor de fashion insiders
Het JustProud initiatief dat deze LOVE! T-shirts heeft laten ontwerpen, is namelijk een mode-ding. JustProud is een wereldwijde fashion community waar designers, modellen en fotografen elkaar ontmoeten en samen mode maken. JustProud maakt hierdoor de mode-industrie toegankelijk voor veelbelovend talent. Het afgelopen jaar is JustProud met vele internationale prijzen bekroond voor dit bijzonder initiatief. Nieuwsgierig? Meedoen? Ook talent? Kijk hier voor meer info: http://www.justproud.com.

Tot morgen

Dagaanbieding in je E-MAIL