L'OREAL MASCARA

Foto L'OREAL MASCARA
Van € 17,95
Voor € 8,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Double Extend Beauty Tubes Mascara

VAN 17,95 VOOR 8,95 ( +2,95 )

L'Oréal zorgt voor een revolutie in de wereld van de mascara, met de introductie van de eerste wimperverlengers voor thuis: Double Extension Technologie Beauty Tubes, de verlenging van de toekomst! In tegenstelling tot een gewone mascara die alleen maar de wimpers kleurt, vormt de buisjestechnologie van Double Extension Beauty Tubes ultraverlengende buisjes rondom de wimpers. Resultaat: tot wel 80% langere wimpers! Makkelijk te verwijderen: wrijven met een make-upreiniger hoeft niet meer, lauw water is voldoende! Het water trekt in het buisje waardoor het opzwelt: het buisje barst en spoelt vanzelf weg.

Zelfs de gevoelige huid kan gebruik maken van de Double Extension Technologie Beauty Tubes: de buisjestechnologie trekt niet in de huid of in de wimpers, waardoor de wimpers perfect schoon gemaakt kunnen worden, zonder irritatie.

Advies van de professional: Double Extension Technologie Beauty Tubes

Stap 1: De basis
Een herstellende basis, verrijkt met vezels die de wimpers beschermt, voedt en versterkt.

Stap 2: De kleur
Samen met de basislaag, omhult de kleur de wimper en vormt een buisje rondom de wimper, dat zorgt voor een verlengend effect.

Het verwijderen van de mascara gebeurt met lauw water, dat de buisjes laat opzwellen en barsten, zodat de wimpers weer perfect schoon zijn, op een bijzonder milde manier.

Dus:
voor uzelf of als verrassing voor uw partner: de extra volle en lange wimpers zijn binnen handbereik voor een evenzo fikse korting. Ideaal om het een keer uit te proberen. Vandaag dus weer een beauty-fly voor de dames. Wellicht is hij al bekend, maar omdat er een gebruiksaanwijzing bij zit voor het perfecte resultaat, doen we deze even uit de doeken, u leest de gebruiksaanwijzing wanneer u op meer "info klikt"

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL