LICHTE, KLEINE OPVOUWBARE STEEKWAGEN

Foto LICHTE, KLEINE OPVOUWBARE STEEKWAGEN
Van € 49,95
Voor € 22,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 30-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Laat gereedschap het werk doen!

VAN 49,95 VOOR 22,50 ( +5,95 )

Veel gewicht over korte afstanden te verplaatsen? U kunt zichzelf een breuk sjouwen. Dat is een optie. Een andere optie is een steekwagentje. Zoals de natuurkunde uw ruggengraat benadeelt bij het sjouwen, zo werkt de natuur met u mee als u al dat gewicht met een simpele hefboom beweging van de grond af haalt. De steekwagen is de beste vriend van uw knieschijven en gewrichten bij zwaar tilwerk. Scheelt alles.

Steekwagen nieuwe stijl
Wat ook alles scheelt is het feit dat het ding super makkelijk op te vouwen en weg te bergen is. Steekwagens waren vroeger – toen de snelheid van licht nog te volgen was, weet u nog? – ijzeren constructies met flink buiswerk. Als u dat in de opslag had staan, had u blijkbaar de ruimte. Deze steekwagen neemt na gebruik nauwelijks ruimte in. Zo op te vouwen met een paar handbewegingen. Alles dat er na opvouwen overblijft is een plaat van 5 centimeter dik. Dat schuift u zo in, naast of op een kast. Waar dan ook in de berging.

Rollen maar!
Waarom tillen als u kunt rollen? Lichtgewicht, aluminium en supersterk. Hij is geschikt om gewicht te torsen tot 60 kilo draaggewicht. En dan heeft 'ie ook nog een spankoord om alles mee op zijn plaats te houden als de weg van A naar B vol kuilen, drempels en andere oneffenheden zit. Hij is volledig inklapbaar en vandaag voor een vakantieprijs bij ons in de aanbieding. Rollen maar!

Hoe werkt dat dan ?


Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL