LG 3D EN FULL HD MONITOR

Foto LG 3D EN FULL HD MONITOR
Van € 3,00
Voor € 120,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 21-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

3D Gaming Monitor met 120Hz refresh rate

VAN 299,95 VOOR 149,95 ( +5,95 )

Met de Fly van vandaag zal er voorgoed iets veranderen: gamers zullen vanaf nu alleen nog maar gespot worden in de winkel bij het halen van proviand. Herstel – met nóg grotere tussenpozen gespot. De rest van de tijd zitten ze onder hun steen verstopt met 3D bril achter deze monitor. Voor de prijs van een spel of drie hebben we vandaag namelijk deze LG. Voor alle gamers onder u. En natuurlijk voor alle 3D film fans – zeg maar, de rest. Brilletje erbij, popcorn erbij (het voedsel of het apparaat) en knallen maar. Begin maar vast met het intoetsen van welk telefoonnummer het ook is dat u moet bellen voor ruggespraak indien nodig, want deze gaat eruit vliegen…

3D of Full HD 2D
Full HD in 2D, maar daar waren we al aan gewend. Wat u wilt weten is of de 3D kinderziekten al aangepakt zijn en of u niet beter eventjes kunt wachten – voor wie anderhalve meier nog reden is om te wachten. Ons agressieve verkoopantwoord daarop is: neen, wacht vooral niet! Koop nu! Waarom? Hierom: terwijl de meeste 3D-monitoren over 4 tot 6 procent crosstalk beschikken, heeft deze LG het weten te minimaliseren tot 1,9 procent. Hoe? Door ondersteuning van 172Hz beeldverwerking en het handhaven van een stabiel 120Hz scherm. Dat combineert deze W2363D met ondersteuning van snelle overgangsbeelden via dubbele poort voeding. Beide poorten van de monitor dragen hun steentje bij, terwijl het shutter glasses 3D-systeem een uitstekende resolutie en 3D-effect ondersteunt. Doorgaans verminderen de shutters de helderheid van de monitor tot 1/10 van de reguliere displays – horen wij de uitstekend geïnformeerden onder u achter uw schermpje brommen. Een waarheid als een koe, maar de bouwers bij LG losten dit probleem op door de elektrode van het paneel niet van aluminium maar van koper te maken. De open rate nam toe, terwijl de lijndikte werd verlaagd. Resultaat: een verhoogde helderheid van 300cd naar 400cd.

Uitmuntende helderheid
De Bright Sensor meet de hoeveelheid licht rondom de monitor. Na de helderheid van het omgevingslicht en de gegevensbron te hebben geanalyseerd, geeft de monitor de achtergrondverlichting opdracht om een geoptimaliseerde helderheid te creëren. Dus voordat u het weet zit u zwaar onder de indruk te koekeloeren, alvorens in uw game of 3D film te verzuipen. Bijdrage aan dat effect wordt ook geleverd door de ultra-snelle responstijd van 3ms. Er wilde nogal eens wat ruis in het vroege 3D beeld zitten, maar ook snelle games en flitsende acties worden door dit scherm tot een vloeiend geheel gesmeed. Tel hierbij een superdikke contrast ratio van 70000:1 op en u heeft ogen tekort om alle details te spotten.

Reden genoeg?
De W2363D speelt standaard af in 2D-modus, maar als er 3D-inhoud wordt herkend, converteert de NVIDIA 3D Vision automatisch alle inhoud naar 3D-modus, zodat zowel 2D en 3D multimedia-inhoud eenvoudig kan worden beleefd. Geen gedoe met instellen dus. Hij ondersteunt twee HDMI-aansluitingen voor een gemakkelijke verbinding met de nieuwste HD-entertainment apparaten (HD-DVD, Blu-ray, console games etc.). En dat dus voor de helft van wat al een kleine prijs was. Was u nog aan het lezen of zijn we u al kwijt. Hallo?

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL