LANAFORM TRILPLAAT

Foto LANAFORM TRILPLAAT
Van € 375,00
Voor € 69,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 24-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Maak van uw huis een fitness studio

VAN 375,00 VOOR 69,95 ( +8,95 )

Hier is uw kans om hem voordelig in huis te hebben!
Sinds een paar jaar zijn ze in fitnessruimtes en bij enthousiastelingen thuis te vinden: de trilplaat. En zij die overtuigd zijn kijken ook nooit meer terug. Naast een lichtgespierder lichaam brengt deze trilplaat ook nog allerlei andere onverwachte gezondheidsvoordelen en verbeterde algehele fitheid. Iedereen kent wel iemand die regelmatig op zo’n ding gaat staan en er flink over te spreken is. Veel onafhankelijke reacties zijn in de trant van ‘dat ik dit ding niet eerder aangeschaft heb!’ En dat is dan weer het leuke van zo’n aanbieding op 1DayFly: het is altijd het proberen waard.

Wat zeker is…
Kijk, een doorgewinterde atleet zal van toegenomen spierkracht weinig merken. Als u al flink traint dan zult u door dit ding geen extra spiermassa krijgen. Van spiermassa is door dit ding sowieso niet echt te spreken. Het brengt eerder een algehele verbetering van al uw spiergroepen teweeg. Het maakt heel uw lichaam een stukje strakker. Wat ook zeker is, is dat men echt wel aan dit ding moet wennen; het trilt echt aardig, dus niet schrikken en volhouden als het in het begin een beetje onwennig is. Maar daar staat dan weer een zekerheidje tegenover: veel sportscholen hebben dit ding ook, maar dan staat u daar met uw trillende karbonaadjes in allerlei suggestieve houdingen. Dat gaat veel beter thuis, zonder pottenkijkers!

Wat ‘ie doet
Naast spieren trainen ontspant hij ze ook, gek genoeg. Door de trilfunctie wisselen aan- en ontspanning elkaar zo snel af dat het resultaat een stakker doch losser lichaam is. Met 5 programma’s kunt u zelf instellen wat voor training u vandaag doet. Naast vier voorgeprogrammeerde programma’s heeft u ook nog de mogelijkheid om er een helemaal naar eigen oordeel in te vullen, zodat u altijd op uw eigen niveau traint. En u hoeft tijdens het trainen niet op de klok te kijken, want als u klaar bent schakelt hij automatisch uit. Dan is het ineens heel erg stil…

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL