LaCie WriteCard 8GB

Foto LaCie WriteCard 8GB
Van € 39,95
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 11-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Alle info praktisch geparkeerd

VAN 39,95 VOOR 19,95 ( +2,95 )

Veel handiger dan dit ding wordt het niet; opslag op creditcard formaat – digitaal of ouderwets analoog. Deze USB-flash sleutel past in iedere portefuille, kras- en waterbestendig. Als er een back up gemaakt moet worden, schuift u de kaart eenvoudig uit uw portemonnee en in de computer – Mac of PC, hij past overal zonder morren in en werkt altijd samen. Hot pluggable noemen ze dat. Beurs bij u hebben betekent dus data bij u hebben. En met 8Gig heeft u lekker de ruimte zonder een externe schijf mee te hoeven nemen of – anderzijds – een wel erg kleine SD kaart te verstoppen.

Schrijven, maar dan letterlijk
Hij heet overigens niet alleen WriteCard omdat u er digitaal info op weg kunt schrijven, er zit namelijk ook een pen en notitieblokje bij. Mocht u dus in de situatie komen dat er snel iets genoteerd moet worden – een telefoonnummer, een naam, een titel – dan heeft u te allen tijde pen en papier bij de hand om het ouderwets kwijt te kunnen. Deze combinatie van digitaal en analoog schrijven maken de LaCie WriteCard ongekend praktisch.

Gratis online opslag
En omdat de dubbelfunctie volgens de lui bij LaCie nog net niet handig genoeg was, hebben ze er nog maar een handigheidje bij gepropt; 4 Gig opslag online. Veiliger dan veilig staat er een derde locatie voor uw meest belangrijke data klaar, achter digitaal slot en grendel. Dat noemen ze dan Wuala – spreekt uit als Voila. Simple comme bonjour. En zo klein als deze gigantische opslagmogelijkheid is, zo klein hebben wij ons prijsje gemaakt.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL