LaCie MosKeyTo 8GB

Foto LaCie MosKeyTo 8GB
Van € 39,95
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 16-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Een olifantengeheugen in een MosKeyTo..

VAN 39,95 VOOR 19,95 ( +2,95 )

Leuk, fijn, handig die USB stickies: veel opslag, weinig ruimte. Maar u moet ze wel in de gaten houden want ze zijn zo kwijt en de dopjes in de buurt houden is ook vaak makkelijker gezegd dan gedaan – want ze hebben lang niet allemaal een handig meeneemsysteem. LaCie dacht: als we dan toch voor klein gaan, waarom dan niet meteen zo klein dat men hem niet van de laptop af hoeft te halen? Dat vinden wij dan weer een heel goed idee. Minder dan 20mm lang en 10 gram in gewicht. Dat is geen data stick meer, dat is een data puist!

Gewoon laten zitten
Omdat hij zo klein is kunt u de stick eenvoudig in uw laptop laten zitten, ook bij het meenemen. Hij steekt slechts 6 millimeter uit, dus geen zorgen over beschadigingen. Hij is erop gemaakt, echt een kleine pukkel aan de achterzijde van uw schootjapanner. En laat u zich niet in de luren leggen door zijn formaat, er passen 8 Gig op! En dan hebben we het nog niet gehad over de 4 Gig online ramhard beveiligde opslag die erbij zit. Bij elkaar is dit frut-stickie dus goed voor 12 Gig! Er zijn dagen bij dat een mens het niet produceert, 12 Gig aan data…

Delen of voor uzelf houden
Die 4 Gig opslagcapaciteit bij Wuala (spreek uit: Voila… tja, wij vatten hem ook niet) maakt het u bovendien erg makkelijk om zaken te delen. Goed beveiligd en toch eenvoudig bereikbaar, precies zoals uw data graag heeft. En natuurlijk bij ons weer voor een veel zachter prijsje verkrijgbaar dan waar dan ook. Bij de klanken MosKeyTo heeft niemand doorgaans goede associaties, maar daar brengt deze gizmo wel verandering in!

Extraatje voor Microsoft gebruikers
Hij komt met een bonus, deze LaCia USB-mug. Er zit namelijk ook nog eens ReadyBoost op. Voor al die arme zielen die met Windows Vista zitten en zij die hun systeem op Windows 7 draaien. Hiermee combineert u de voordelen van flash geheugen (alles snel gevonden) met de voordelen van opslagcapaciteit (alles snel gelezen). Met deze stick geeft u uw RAM geheugen een flinke zet. Werkt lekker.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL