KODAK Zi8 AQUA

Foto KODAK Zi8 AQUA
Van € 1.080,00
Voor € 179,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Schitterende 1080p HD-videobeelden

VAN 179,00 VOOR 85,00 ( +5,95 )Met het bedieningsgemak van een telefooncam maar dan in HD met een paar superleuke features. Dat is de korte versie van de omschrijving die bij dit kleine HD wonder hoort. Maar omdat we in zo’n vrolijke bui zijn (joepie, ’t is maandag!) kletsen we alsnog uw scherm vol.

Wat kan ‘ie allemaal? Hij legt alles wat er voor de lens komt vast in 1080 HD-video met een hoogte breedte verhouding van 16:9. U heeft de luxekeuze tussen 720p HD bij 60 fps of 1080p HD bij 30 fps – u selecteert net zo snel en gemakkelijk als u op record drukt. En omdat het een simpel trucje is voor het apparaat om bewegend beeld te maken in HD maakt ‘ie uiteraard ook HD foto’s in dezelfde verhouding. Breedbeeld foto’s!

Wat maakt hem leuker dan uw telefooncam?
En met de ingebouwde beeldstabilisatie (dat heeft uw telefoon niet. HD ook nog lang niet, overigens) is het niet moeilijk om erg leuke filmpjes te schieten als u zelf in actie bent. Ook de gezichtstracking helpt hierbij. En omdat uw omgeving vaak sneller van kleur en licht verandert als u in manual instellingen kunt aanpassen, bent u altijd verzekerd van goede opnames in elke situatie – van buiten naar binnen, licht of donker.

Handig groot scherm voor de regisseur
Met het grote kleurenscherm houdt u tijdens de opnamen zowel de omgeving als uw onderwerp in het vizier. Terugkijken met zijn allen was nooit zo makkelijk – en u kunt het zelfs terplekke in slo-mo weer afspelen, zonder schokkerig beeld! En als er een HDTV in de buurt is sluit u hem met het bijgeleverde HDMI kabeltje in een handomdraai aan. Op de computer (Mac of PC) afspelen en op YouTube slingeren is zelfs nog veel makkelijker met de ingebouwde USB arm.

Leuke software
Misschien wilt u het filmpje eerst nog bewerken: editen, sfeermuziekje erbij, fotootje of plaatje er tussendoor, foto’s maken van videoframes – het kan allemaal met het grootste gemak. We zeiden toch; veel leuker dan een telefooncam!

Dagaanbieding in je E-MAIL