KLAMBOE DBUG

Foto KLAMBOE DBUG
Van € 99,00
Voor € 79,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 21-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.VAN 99,00 VOOR 79,95 ( +5,95 )

Van sommige dingen weten we niet of ze nou meer praktisch dan mooi zijn of omgedraaid. In een enkel geval wordt het perfecte evenwicht gevonden. Deze D-Bug klamboe lijkt zo’n gevalletje te zijn. Hij past om ieder bed, eenpersoons of tweepersoons, en u installeert hem zonder ook maar een gaatje in plafond of muur te boren. De muggen op hun beurt weten zich niet door dit ding heen te boren, hij houdt echt alles dat zich aan uw bloed tegoed wil doen mooi op afstand.

Installeren zonder boren
De Dbug® is een klamboe die u kunt gebruiken zonder in het plafond te boren. Dankzij de unieke buizenconstructie en speciaal ontworpen voetstukken zet u het muskietennet gewoon om uw bed heen. De Dbug zal de hinderlijk zoemende lastpakken op gepaste afstand houden. Bovendien is de Dbug desgewenst heel gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen. Ook handig op vakantie dus! En hij is ook nog eens hartstikke mooi, een terechte ontwerpprijs winnaar.
 
Dutch Design Award winnaar
En dat is hij niet voor niets. De jury kon namelijk ook niet beslissen of hij nou meer praktisch of mooi is, en dat is dan weer hun voornaamste winnaarskriterium. Een terechte winnaar, want met zijn snuggere buizenconstructie past hij om alle bedden heen. Een tweepersoonsbed wordt in de lengte voorzien en een eenpersoonsbed is geheel omgeven als u hem dwars over het bed plaatst. Met of zonder bedombouw, twijfelaar of kingsize: de D-Bug past altijd. Zomer voorbij? Opvouwen en –bergen. Simpel en spoorloos.

Extra praktisch
Bij de standaard bedbreedte van 1.80 is hij 1.80 meter hoog. Extra praktisch: met een bijgeleverde stok kan hij een hoogte tot twee meter bereiken. Nog praktischerderder? Kan! U kunt hem namelijk ook meenemen op vakantie. Als u de ruimte in caravan, gezinstent of camper heeft, is er geen eenvoudiger manier om muggen uit uw buurt te houden. En dan krijgt u dat ook nog eens voor elkaar voor een veel kleiner prijsje hier. Laar uw raam maar wagenwijd en horloos openstaan, want er is geen leuker geluid dan muggengezang als ze u niet kunnen steken!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL