KETER COOLBAR

Foto KETER COOLBAR
Voor € 99,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Koude dranken, warme sfeer

VAN 99,95 VOOR 59,95 ( +6,95 )

KETER COOLBARWe hebben er weer zo één! Zo'n uitvinding waar u zelf wel eens aan gedacht hebt, maar die gewoon nog niet gemaakt is en verkocht wordt. Zo'n uitvinding die, als hij eenmaal in productie is genomen, iedereen doet denken 'waar was dat ding toch al die tijd?' Enter the Keter Cool Bar! Koelmeubel voor in de tuin. Het blad kan namelijk open en dicht, omhoog en omlaag. Wanneer het blad op tafelhoogte staat, komt daaronder de koelruimte vrij. Als u deze vult met ijs of ijskoud water, is het een kwestie van flesjes en blikjes sap, fris en bier erin. Altijd de koele versnaperingen bij de hand. Of wat dacht u van een rijtje flessen witte wijn met een opener in de buurt? Wat u er ook in koelt, het feestje wordt er gezelliger op.

Waar de drank is...
Daar zijn de mensen en met dit tuinmeubel slaat u een paar feestspijkers op de kop: niet alleen hoeft u als gastheer of -vrouw niet langer de hele tijd op en neer te hollen om iedereen bijtijds voorzien te houden van koude versnaperingen, er ontstaat vanzelf een centraal keuvelpunt. Men verzamelt zich vanzelf om de sta-tafel heen. Feestje of buitenborreltje waar weinig mensen elkaar nog kennen? De Keter Cool Bar is een coole conversation piece die alle tongen los zal doen komen. En dan doet het ook nog heel wat voor het oog, zo'n meubel op de patio. Feestaankleding. Praktisch, gezellig, mooi.

Veelzijdig
Misschien gebruikt u het tafelblad voor sjips en nootjes. Of u arrangeert er champagneglazen in kaartenhuisconstructie op. Biertjes onderzijde, broodmanden en sausjes op het blad tijdens de BBQ. Verzin maar, met dit tuinmeubel valt heel wat te beginnen. Nu het Nederlandse weer nog... Maar daar kunnen wij dan weer niks aan doen. Waar we wel wat aan kunnen doen is de prijs en daar hebben we wat moois van weten te maken.

Tot morgen.


Dagaanbieding in je E-MAIL