KÄRCHER HOGEDRUKREINIGER

Foto KÄRCHER HOGEDRUKREINIGER
Voor € 0,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voor het reinigen van fietsen, balkons, auto’s en tuinmeubelen

VAN 169,95 VOOR 99,95 ( +8,95 )

Wie nog nooit een hogedrukreiniger heeft gehad heeft er vast wel eens stiekem van gedroomd. Want wat moet het een lekker gevoel zijn om het meest hardnekkige vuil moeiteloos weg te zappen met zo'n straal. En dan kunt u nog uw naam schrijven in het alg van de patio ook voordat u de rest schoonmaakt. Dat is leuk schoonmaken! Met een borstel en chloor niet. En wat dacht u van tuinmubilair? U heeft toch zeker geen zin om met een emmer en zeepsop elk los stuk afzonderlijk af te nemen? In de opstelling en straal erop, klaar! Het putje doet de rest.

Alles op een rij
Even alles wat erin zit opsommen: hij heeft een N-COR pomp van hoogwaardige kwaliteit polyamide. Alle opzetstukken die er makkelijk op te zetten en af te halen zijn, hebben een bajonetaansluiting. Zelfde principe. Klaar met losse onderdelen? Er zit een Soft Bag bij waar u alle toebehoren netjes in kunt opbergen. Hij is met zijn 5,2 kilo heel mobiel en makkelijk mee te nemen, dus moeder's balkon of dat van het studentenhuis van de kids kan ook aan een behandeling onderworpen worden. Hij heeft een automatische start- en stopknop, een ingebouwde waterfilter en hij jast er 340 liter per uur doorheen. Hij heeft een vermogen van 1,5 kW. Niet onaardig dunkt ons. Hij komt ook standaard met een spuitpistool, 5 meter HD slang (een gewoon tuinslangetje houdt het niet vol natuurlijk), een vuilfrees en de Vario Power Lans.

Upgrade naar terrasreiniger

Nou hebben we er een updrade bij voor terras- en huiseigenaren. Voor nog geen € 25 extra krijgt u er de T50 Patio Cleaner bij, en dat kan best wel eens van pas komen als u meer dan klein grut schoon te krijgen heeft. Zoals grote stenen vlakken, opritten, huismuren, tuinhekken, garagedeuren. Met reinigingsmiddelentank en de beruchte Dirt-blaster Lance, een opzetlans die 50% meer voor elkaar krijgt dan de standaard versie al weet weg te krijgen. Het is voor het grotere, zwaardere werk. Bekijk wat er op uw erf nodig is en overweeg dit gele schoonmaakmonster, want hij komt vandaag voor een veel schoner prijsje dan bij de bouwmarkt.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL