KAMIN MAXX SFEERHAARD

Foto KAMIN MAXX SFEERHAARD
Van € 159,00
Voor € 64,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 03-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Ophangen en klaar voor gebruik

VAN 159,00 VOOR 64,95 ( +5,95 )

Er zijn niet veel dingen die kalmerender op het gemoed werken dan een rustig brandend vlammetje. Een kampvuurtje, een kaars, een openhaard. Vandaag in de aanbieding bij 1DayFly de ideale kruising tussen een openhaard en theelichtje! Met de Kamin Max Design Haard hebt u wel de lusten maar niet de lasten van een openhaard. Op een klein flatje vier hoog achter of in een weidse serre; deze decoratiehaard is overal te bevestigen, binnen en buiten. Echt overal, zonder schoorsteen, zonder vergunning, zonder alle moeilijke toestanden die een openhaard opleveren.

Echte vlammen, echt gezellig
De buitenkant van de sfeerhaard blijft koel, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over hitte. Daarbij werkt de haard op Bio Ethanol – wat u bij iedere bouwmarkt kunt krijgen – en daarom is er geen roetvorming of welke schadelijke stof dan ook. Simpelweg tegen de muur schroeven en de sfeer van de openhaard vult de ruimte, niet de walm. En met slechts 13,4cm diepte neemt hij ook niet de ruimte van een openhaard in. Het is in feite een ingelijste, schone vlam.

Makkelijk en mooi (zie video)
Hij is heel eenvoudig te installeren; meer dan drie schroeven in muur vereist het niet. Licht, makkelijk te monteren en even makkelijk ook weer te verwijderen, mocht u voor de zomer een andere look willen. Zelfs als u alleen voor Sinterklaas een haardje wilt hebben voor de kids om de schoenen onder te zetten (de CV is ook zoiets) of voor de Kerst om sokken naast te hangen; het kan. De romantiek van een openhaard is vanaf nu dus overal te realiseren,in de zit- of slaapkamer. Vandaag bij 1DayFly nog voor een klein prijsje ook!

Tot Morgen..!


Dagaanbieding in je E-MAIL