JOSEPH JOSEPH RETRO BROODTROMMEL

Foto JOSEPH JOSEPH RETRO BROODTROMMEL
Van € 49,00
Voor € 17,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-09-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Al uw brood stijlvol vers!

VAN 49,95 VOOR 17,95 ( +6,95 )

Vaak als het oude met het nieuwe gecombineerd wordt, ontstaat er iets dat doorgaans geen van beide in kwaliteit benadert. De nieuwe kever bijvoorbeeld. Mozart op een housebeat. Dat werk. Nee. Dan dit keukentuig van Joseph Joseph, de broers die geen ampersand (&) tussen hun designer naam wilden zetten. Ontwerpers pur sang die het wél voor elkaar gekregen hebben om een retro vorm met modern materiaal te combineren.

Staal!
RVS roest inderdaad niet, en dat is een fijne eigenschap in een ruimte als de keuken waar veel met water gewerkt wordt. Daarnaast vergt het geen onderhoud, dus uw trommel zal niet dezelfde verroeste butsen krijgen als Oma's emaille trommel. En dan maakt het ook nog makkelijk schoon. Staal is een neutraal, duurzaam materiaal dat geen geur achterlaat of etensgeuren opneemt. Een hele degelijke broodtrommel die lang mee gaat.

Mooi
Iets dat lang meegaat moet wel mooi zijn. Plaatjes zeggen meer dan praatjes, dus we verwijzen u van harte door naar de foto's. Een rode noot voor een jaren '50 feel, diner style, een slick klassiek zwarte of een witte, die zowel in de knusse als de strakke keuken past. Ze sluiten met een makkelijk afneembaar deksel aan de bovenkant. Ze houden uw brood lekker vers en uw aanrecht kruimelvrij. En wij hebben hem vandaag voor een paar kruimels van de oorspronkelijke prijs.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL