Joseph & Joseph Index

Foto Joseph & Joseph Index
Van € 64,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Professionele set snijplanken

VAN 64,95 VOOR 29,95 ( +5,95 )

Ondertussen is het er goed ingepeperd: uitkijken met uw snijplanken, alles zorgvuldig schoonmaken, zeker na het snijden van stukjes kip. Ditte niet meteen na datte op hetzelfde blad en zorgvuldig afdrogen na iedere gebruiksbeurt – dus zelfs tijdens het koken bent u aan het afwassen en drogen als u één plank gebruikt. Dat kan makkelijker en nog mooier ook. Deze set snijplanken is van ontwerpers Joseph & Joseph en voldoet aan de eisen die aan restaurants gesteld worden.

What’s in a name?
Ze hebben ‘m de Index genoemd. En dat is wel een geschikte naam voor de op tabbladen lijkende indeling van de plankenset. Maar het is meer dan alleen een snugger design idee dat er nog mooi uitziet ook. Het is echt functioneel. U grijpt nooit mis! Lang leve pictogrammen en heldere kleurindelingen: groen voor groente, blauw voor vis, rood voor rauw vlees en wit voor gekookt voedsel. Duidelijk! En lang leve polypropyleen ook, het spul waarvan ze gemaakt zijn. Dat ziet u in restaurantkeukens ook. Hout slurpt teveel bacteriën op als er te vaak een mes in is gezet. Het wordt poreus. Dit spul niet. Daarbij houdt het prima in de vaatwasser voor het echte schoonmaakwerk.

Voor de designkeuken
Of voor de gezellige rommelkeuken, wat u wil of aan wie u hem ook cadeau doet. Zolang er maar naar hartenlust gekookt wordt. Een praktische en mooie oplossing voor het echte hygiënische werk. Want kliederen en experimenteren is onontbeerlijk als u van het echte kookwerk bent, maar niemand wil de verkeerde bacil inslikken. En niemand wil teveel betalen. En daar zijn wij dan weer voor.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL