Joseph Joseph Elevate

Foto Joseph Joseph Elevate
Van € 69,95
Voor € 34,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 22-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.VAN 69,95 VOOR 34,95 ( +5,95 )

Elevate set 6-delig
De Joseph Joseph serie Elevate™ keukenbestek is zodanig ontworpen dat door een uitgekiend balanssysteem het werkdeel het keukenblad niet raakt. Bij het eten bereiden kunt u de lepel of spatel rustig neerleggen zonder dat het werkblad vies wordt. De serie Elevate™ is gegarandeerd hittebestendig tot 240 graden Celsius en daarom ideaal in combinatie met anti-aanbak-pannen. Alle onderdelen hebben een ergonomisch zacht handvat en kunnen in de vaatwasser. De serie keukenbestek Elevate™ is in geschenkdoos verkrijgbaar in grijs/ donkergrijs.

Deze hippe set met keukengerei is ontworpen door de gebroeders Joseph. De tweelingbroertjes Richard en Anthony Joseph zijn in 2003 met Joseph Joseph gestart. Bij het oprichten van dit designmerk hebben de heren productkennis en zakelijk inzicht kunnen combineren. Joseph Joseph is inmiddels gespecialiseerd in het ontwerpen van hedendaagse keukenproducten en is internationaal bekend door eigentijds design toegepast op innovatieve keuken producten. Joseph Joseph staat bekend om de unieke eigenschappen vorm, functionaliteit en kleurgebruik toe te passen op praktische keukenproducten. Niet voor niets zijn enkele producten beloond met Design Awards.

Deze 'elevate' lijn van keukengerei is ontworpen om het koken hygiënischer en minder rommelig te laten verlopen, door het niet meer plaatsen van druipende keukengerei op het aanrecht. De innovatieve verzwaarde handgrepen, zijn zo ontwikkeld dat als u deze neerlegt, de uiteinden altijd boven het aanrecht blijven, en dus niets vies maken. Deze uiteinden van dit Joseph and Joseph keukengerei zijn resistent tegen een temperatuur tot 240 graden Celcius. Elk van de 6 producten heeft een ergonomische handgreep en zijn geschikt voor reiniging in een afwasmachine.

Dagaanbieding in je E-MAIL