JEAN-LOUIS SCHERRER
CHRONOGRAPH

Foto JEAN-LOUIS SCHERRER<br>CHRONOGRAPH
Voor € 359,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Merknamen dealtjes, altijd leuk!

VAN 359,00 VOOR 149,95 ( +5,95 )

Na de bestelling van vandaag kunt u weer met uw polsjuweel wapperen alsof u veel meer poen heeft dan in het echt. We hebben namelijk weer een dikke designernaam voor een goede prijs in de aanbieding. Voor warenhuiscentjes PC Hooft presentjes. Da’s leuk op zijn tijd, vinden wij. En mooi ook. Om niet te spreken van kwalitatief toch wel een paar tandjes hoger dan het warenhuiswaar, zeg maar.

What’s in a name?
Het uurwerk dat erin zit is van Seiko, modelletje VD53 om precies te zijn. Dat zegt al heel wat. De behuizing is van roestvrij staal, met een glasplaat uit mineraal glas. Krijgt u alleen met moeite krassen in. Hij kan tot 3 ATM onder water. Dat is 30 meter - uw hersenpan heeft er meer moeite mee. Dus alleen al als u voor de kwaliteit en de afwerking gaat zit u snor, dan mag Jean-Louis zijn naam nog in de modder schrijven. Maar dat doet hij niet, hij zet zijn naam op horloges. Die graffiti krijgt u er vandaag dus gratis bij.

Pret a porter
Het horloge is 44mm doorsnee en de band, 22mm breed, is van rubber. Natuurlijk materiaal op de huid draagt prettig. Hij is 12mm dik en zowel de wijzerplaat als de band zijn zwart. Scherrer heeft erg zijn best gedaan op het ontwerp. Normaalgesproken maakt hij onbetaalbare couture jurken voor dames uit lagen van de bevolking waar geen eelt groeit, maar voor een stoer klasse herendesign, pret a porter, draait hij blijkbaar zijn hand niet om. Mooi ding. Mooi prijsje.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL