JBL on TIME 200P

Foto JBL on TIME 200P
Van € 199,95
Voor € 69,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 21-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Werkt met all iPod's en iPhone's

VAN 199,95 VOOR 69,95 ( +5,95 )

Hij moet van de makers op uw nachtkastje, maar wij vinden hem ook te gek voor op het bureau hoor! Van alle dockingstations die wij hier voorbij zien komen (en dat zijn er zowaar nog meer dan u, ze zijn ook zo handig!) vinden we deze toch wel één van de veel leukere. Het is een klokradio en dan nog van audiobouwers JBL ook. De engelse productomschrijving had het vol zelfvertrouwen over ‘satisfying bass’. Zozo, tut-tut, wat een zelfvertrouwen! Wij proberen natuurlijk… Laten we zeggen dat we dat kunnen beamen.

Ondanks het feit dat het woord equalisatie helemaal niet bestaat -
zegt JBL’s specs-kletser het volgende: “Twee aluminium dome omvormers met volledig bereik worden aangestuurd door krachtige neodymiummagneten voor extra prestatie, en de tweeter produceert nauwkeurige hoge frequenties. De equalisatie van het JBL On Time 200P systeem is met de computer geoptimaliseerd voor een rijke, volledige soundstage, waarbij je muziek fantastisch klinkt.” Dusssss…

Zap je wakker!
Hij heeft een afstandsbediening. Navigeren is een koekie. U kunt twee verschillende wektijden selecteren en wakker worden met uw eigen favoriete muziek. Liever een zoemer? Het is uw feestje iedere ochtend, kan ook. Maar waarom geen AM/FM station of uw eigen selectie – alles kan. En dat horen wij natuurlijk graag. Hij heeft instelbare tijdklokken voor snooze en sleep en als de stroom uitvalt heeft u geen excuus meer om te laat te komen, want hij heeft een noodbatterij. En trouwens: u hoeft niet eens per se een iPod (Nano G3 / Classic / Touch) of iPhone te hebben, hij kan ook aan uw Mac of PC gehangen worden met zijn jacks. Ja, wij zouden ook niet inzien waarom u er dan voor gaat, maar we melden het voor de volledigheid. U kent ons toch.

Over volledigheid gesproken…
Waarom zou dit ding alleen als wekker moeten dienen? Een fatsoenlijk geluidssysteempje is nooit weg in de slaapkamer! En dat zijn deze twee keer 6 watt speakers echt wel, een heel fatsoenlijk systeempje. U kunt uzelf met rustgevende muziek of opnames van zeegeluiden in slaap soezen (of met gabber, het is maar net waar u kalm van wordt). En voor andere momenten. Hihi!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL