Jamo 5.1 Speaker Surround Set

Foto Jamo 5.1 Speaker Surround Set
Van € 399,00
Voor € 199,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 31-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Het nieuwe jaar in met bioscoopkwaliteit

VAN 399,00 VOOR 199,95 ( +5,95 )

Met deze set is het geen of/of maar en/en. Of eh… en/en/en: niet te duur, niet te groot, heel lekker geluid. Echt een meepakkertje voor de laatste dag van het jaar voor iedereen die nog geen home cinema geluidset bij zijn flatscreen heeft. Maar ja, we hebben het hier dan ook over Jamo – net iets beter dan prima audio voor de snuggere mediaconsument. Het hoeft geen studiokwaliteit te zijn, zolang u of de ontvanger van dit cadeau het verschil maar niet hoort. In de klasse voordelige kwaliteit is dit top of the line.

En zo fijn weg te werken in het interieur!
Bij het lezen van de specs zal een lekkere kriebel in de buik niet te ontkennen zijn, en al helemaal niet wanneer u het grote, ruimtelijke effect dat ze neerzetten hoort. De speakers zelf zijn geen minitorens die graag meer aandacht krijgen dan de film zelf, ze zijn vooral praktisch. De vier satellietspeakertjes zijn makkelijk weg te werken en de A102 kan zelfs aan de muur bevestigd worden. Door de centerspeaker en de subwoofer is het ruimtelijke gevoel compleet en kunt u lekker wegzakken in de film.

Niet onderschatten…
Ze produceren goed geluid; laat u door de prijs niet misleiden! Door de identieke stuurprogramma configuratie (scrabble!) in de vijf hoofdluidsprekers is er optimale samenhang in de geluidsweergave en de sub zal integreren met uw elektronica – hoe u deze ook aangesloten heeft. De 102A is een 2-weg gesloten en afgeschermde kabinet luidspreker. Met een 0,75-inch tweeter en een 3-inch woofer brengt u echt surround geluid in uw muziek- en filmbeleving thuis. Zoveel moois voor zo weinig: een gepaste 1DayFly afsluiter van 2010. Knal op die knop en knal met die dop, mensen: de beste wensen…

Tot volgend jaar!

Dagaanbieding in je E-MAIL