Jamie Oliver PEPER- en ZOUTMOLEN

Foto Jamie Oliver PEPER- en ZOUTMOLEN
Van € 59,95
Voor € 15,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 25-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De leukste keuken-cadeautip voor de liefhebbers

VAN 59,95 VOOR 15,95 ( +5,95 )

Er zijn veel liefhebbers van de kookkunsten van Jamie Oliver. En terecht! Hij was het die Engeland en de rest van het eiland losrukte uit de shepperd’s pie en de breadcrumbs en ze fatsoenlijk te vreten gaf. Alleen hij kreeg het voor elkaar met zijn ontwapenende lispel, guitige snoet en koddige scooter. Hij liet zien hoe simpel het is om iets smaakvols op tafel te zetten met verse ingrediënten en recepten die nog geen halve A4 in beslag nemen. En op de koop toe zorgde hij er in zijn eentje voor dat de kids van Groot Brittannië iets anders te vreten krijgen dan patat en hamburgers op school. Alleen daarom al wil je s’mans producten kopen.

Da’s toevallig!
Laten wij nou een peper en zout molenstel van hem in de aanbieding hebben! En dan niet voor die schandalige 30 euro per molen, maar voor iets meer dan zeven euro vijftig per molen. Voor een vierde van de prijs geeft u een set degelijk gemaakte, op smaak verstelbare keramische molens weg – of aan uzelf natuurlijk! Peper en zout gedoseerd zoals het hoort in welk recept dan ook. En lekker op tijd voor de kerst, want als dit jaar de kookbeurt is aan u, mag u wel eens beginnen met experimenteren.

En ze zijn nog handig ook!
Naast het feit dat ze dus van goed materiaal gemaakt zijn (keramiek) en een levenlang in de keuken meegaan, liggen deze molens prettig in de hand. Ze zijn makkelijk te verstellen van grof tot fijn en even eenvoudig te hervullen en reinigen. En we herhalen onszelf even over hoe goed deze deal is: een derde van de prijs. Nog een keer, voor de gein: voor een vierde van de prijs die u in de winkel neertelt. Originele Jamie Oliver molens. Voor uzelf of voor een keukenprins of prinses uit de omgeving.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL