Jaguar Classic Eau de Toilette

Foto Jaguar Classic Eau de Toilette
Van € 89,00
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 20-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

met gratis Horloge

VAN 89,00 VOOR 39,95 ( +5,95 )

Alsof de dames het alleenrecht hebben op verwennerij! Mooi niet. Maar ja, wat geeft u een kerel? Wat is altijd goed? Wat wordt altijd met een oprechte dank ontvangen (zonder de welgemeende toevoeging ‘dat had je nou niet hoeven doen!’) Wij adviseren: ga voor klassiek. Ga voor tijdloos, handig, stijlvol. En dat is precies het recept voor deze cadeauset. Waar een mensch een totale flater kan slaan bij damesluchtjes, zo verrukkelijk makkelijk is het voor de heren. Alleen de gelegenheid moet gepast zijn, de geur past eigenlijk altijd. En dat horloge trouwens ook.

Het horloge
De set heet Classic en dat is dit horloge met analoge wijzerplaat zeer zeker. De geschreefde, grote cijfers en de koele, blauwe wijzerplaat gevat in de kalme vorm van de kast straalt een air van klasse uit. Maar niet zonder speelsheid, wat tot uitdrukking komt in de cijfers die door hun plaatsingsafhankelijke grootte lijken te bewegen. Net zo bewegingsvol is de stalen band met dicht aaneengeschakelde elementen die het licht afwisselend weerkaatsen. Erg subtiel en klasse gemaakt stukje quartz uurwerk. Tijdloos.

Eau de Toilette
Ook voor het geurtje geldt het tijdloze zegel, zonder oubollig te zijn. Het is een speelse geur voor de uitgaansuren en niet voor vastgeroeste krasse knarren. Eerder voor de stijlvolle man met drukke avondagenda. Met citrus topnoten, een hart van Lotusbloem, opgewarmd met pittige gember. Aan het eind van de avond komen de sensuelere musk- en houttonen tevoorschijn. Al met al een mooi pakketje dat nooit verkeerd valt. En bij u ook niet, voor deze prijs. Gappie jarig binnenkort?

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL