iRobot ROOMBA 534

Foto iRobot ROOMBA 534
Van € 399,00
Voor € 329,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De eerste stofzuigerrobot voor in huis

VAN 399,00 VOOR 329,95 ( +5,95 )

Ze zijn er, de robots voor in huis! De tijd van science fiction is science werkelijkheid aan het worden. Ok, we hebben al aardig wat snufjes in huis die we tien jaar geleden alleen in onze stoutste dromen geïnstalleerd hadden, maar dit begint echt een beetje op The Jetsons te lijken (kent u ze nog?) Vandaag in de aanbieding de Roomba 534. Een echte stofzuigerrobot met schoonmaakcapaciteiten – één opgeladen batterij reinigt vier kamers! En dan niet alleen de open vlakken, maar ook de kleine hoekjes onder meubels en langs de muur.

Leuk!
Trappen en afstapjes doet hij nog net niet, maar wat deert het? Het is juist leuk om met een stoffer de trap af te lopen, want u kunt alles lekker laten liggen voor de Roomba als u helemaal beneden bent! Dat is fluitend schoonmaken terwijl u wacht op de gizmo die ook uw trap aanpakt. Maar terug naar wat de Roomba wel doet: hij past zich automatisch aan de ondergrond aan; van kleed naar parket en weer terug naar steen of tapijt. En hebt u hem liever niet in een bepaalde hoek? Prima! U stelt zo een virtual wall in waar de kleine robot door infrarood licht tegen gehouden wordt. Batterij op? De Roomba keert uit zichzelf naar de oplader terug als hij honger heeft.

En zo praktisch
Zeker voor huisdiereigenaren die met de loslatende vacht van hun viervoeter te maken hebben. De Roomba heeft twee uitwisselbare opvangbakken (geen zakken dus!) – een stofzuigerbak en een extra grote veegbak. Voor het dagelijkse bijhoudwerk of het serieuze schoonmaakwerk. De borstelset (met extra zachte borstel en extra opklopborstel) voor verschillende doeleinden is makkelijk te verwisselen. Het enige dat u hoeft te doen om uw hardwerkende robotvriend het werken mogelijk te maken, is met de reinigingsset de borstels netjes schoonhouden. Heel eenvoudig. Voor het fijne en echt vieze werk heeft de Roomba twee reservefilters die alle minuscule dingen opvangen. Echt schoon dus!

Voor u?
Heeft u huisdieren? Hebt u bewegingsbeperkingen? Hebt u een hekel aan vegen en stofzuigen? Bent u nieuwsgierig om dit koddige doch efficiënte ding aan de gang te zien? Weinig tijd om schoon te maken? Bijna iedereen zal in ieder geval één van deze vragen positief beantwoorden. Hij wordt geleverd met thuisbasis (oplader), hij spreekt meldingen in uw favoriete taal en vastlopen doet hij niet. En natuurlijk wordt uw nieuwsgierigheid hier bevredigd met een extra 1DayFly korting.

Tot morgen!

Demonstratie film.
Let op deze video is ter illustratie van de werking en toont het model iRobot ROOMBA 530. Wij verkopen de iRobot ROOMBA 534.

Dagaanbieding in je E-MAIL