Ion Video2Go Converter

Foto Ion Video2Go Converter
Van € 79,00
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Oud videomateriaal naar digitaal

VAN 79,00 VOOR 29,95 ( +5,95 )

Uw oude videobanden kunt u tegenwoordig zelf overzetten van analoog naar digitaal. In het digitale tijdperk is alles zo verrukkelijk mogelijk! En met dit ding al helemaal, want hij kan met alles en iedereen overweg: PC of Mac maakt hem niet uit, u kunt uit vele formaten kiezen waarnaar u het geconverteerd wilt hebben en de Video2Go kan met zo goed als alle video en audio (!) bronnen overweg. Na conversie is het een koekie om het te branden op DVD of te verhuizen naar uw draagbare mediaspeler of wat voor schijf dan ook. En met de geleverde software kan het ook in een handomdraai YouTube en Facebook op geslingerd worden.

En een software dat erbij zit!
Leuke is namelijk dat u uw video’s ook naar hartenlust kunt monteren, op welke computer u ook werkt met welk besturingssysteem dan ook. En in zoveel versies als u wilt, want als de hele zwik overgezet is kunt u eindeloos uit die bron putten. U kunt dus een mooie oude filmpjes samenvatting van een half uurtje maken voor de wat minder naaste familie. Of een filmpje speciaal voor oma waar zij vaak in voorkomt. Of een helemaal niet gemonteerde versie – alles netjes chronologisch achter elkaar – voor de naaste familie. Wat u maar wilt. Zelfs voice-overs en achtergrondmuziekjes kunnen! Maar alleen al het feit dat kostbaar beeld- en geluidmateriaal eigenhandig uit de kaken destijds gepeuterd kan worden is al een fijn idee. Oh ja, en dan heeft ‘ie ook nog een leuke snapshot knop; foto’s uit video’s. Video2Go, geweldig apparaatje!

Sommige dingen moet u redden…
Maar het hoeft niet altijd om home video’s te gaan; ook super zeldzaam materiaal kan gered worden en zelfs als er geen beeld bij zit kan het van analoog naar digitaal. Wat dacht u van al die oude verzamelbandjes die uw liefje ooit voor u maakte? Of die prachtige versie van dat klassieke stuk in die ene uitvoering die u nergens anders weet te vinden dan op dat gele cassettebandje zonder titels of wat dan ook. Leuk spul dit! En voor een prikkie, zoals gewoonlijk.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL