ION FILM2SD PRO RAPID FEEDER

Foto ION FILM2SD PRO RAPID FEEDER
Van € 9,00
Voor € 0,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

9 Megapixels,groot LCD scherm,SD opslag en TV uitgang!

VAN 129,00 VOOR 79,95 ( +5,95 )

Het is een beetje de week van de melancholie met al die oude-naar-nieuwe media converters. Eerder al konden alle oude filmpjes en bandjes overgezet worden, vandaag kunt u stilstaand beeld digitaliseren. Al die jaren heeft u netjes de negatieven bewaard, wetende dat u er toch nooit meer mee naar de fotoboer zou gaan. Het enige dat met die negatieven kon gebeuren was verstoffen of verloren gaan. En dan is er ineens dit apparaat: heerlijk terug in de tijd struinen op uw dooie gemak, alle oude foto’s in de digitale back up. Dat is dus organiseren, veilig stellen voor de toekomst (er hoeft maar een extra USB stickie elders bewaard te worden) en… schaamteloos mijmeren!

Wat doet?
De FILM2SD Pro Rapid Feeder heeft dus als grootste eigenschap dat hij negatieven en dia’s kan omzetten naar digitale beelden – 9 megapixels, op een bijgeleverde 2Gb SD card en 2 seconden per scan. En dat doet hij niet zomaar: scherpstellen, belichting- en kleurcorrectie doet hij voor u. Handige aan dit ding is ook dat u geen computer hoeft op te starten. Door het 3” LCD kleurenscherm ziet u meteen wat u doet. Groter scherm? Als u een digitale fotolijst, TV of een ander portable apparaat met SD cardslot heeft, kunt u de foto’s overal delen, HD als het apparaat het toestaat! En met de USB aansluiting kan verbinden aan een computer ook hoor, eitje. Dan kunt u de foto’s kantelen, spiegelen, draaien en er welk fotobewerkingsprogramma dan ook op loslaten.

Voor de grootverbruikers
Heeft u echt een stapel dia’s en negatieve liggen, dan komen we u in de bijbestel tegemoet. U kunt extra SD kaarten van 8 en 16Gb bijbestellen, mocht 2 Gig van te voren al veel te krap klinken (laat het een foto of 800 zijn). En als u voorziet dat u te lang lopende band werk moet doen met al die dozen dia’s, dan hebben we er ook nog een Rapid Feeder in de aanbieding bij. Hiermee scant u 20 dia’s in een minuut. Dan mijmert u later wel, als alles netjes opgeslagen is. En mijmeren gaat een stuk lekkerder als u zich niet scheel heeft betaald aan de investering van zo’n apparaat, dus zeker hier aanschaffen. Vandaag is de angst voor verlies van foto’s bij brand voor altijd van de tafel geveegd, dus uw huis kan na de backups zonder zorgen de lucht in! Toch fijn om te weten.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL