ION DISCOVER KEYBOARD

Foto ION DISCOVER KEYBOARD
Van € 69,00
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 13-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Leren kan altijd!

VAN 69,00 VOOR 39,95 ( +5,95 )

Druk druk druk druk druk. Elke dag van de week op en neer naar werk en in het weekend de was, de boodschappen en de plakkende keukenvloer. Daar gaan de voornemens om een hobby te hebben of ooit nog ergens echt goed in te worden. Maar wie weet zit u vaak met uw laptop in de trein. Of heeft u achter uw bureau een uurtje over voor wat leuks hier en daar. En daar komt dit ding om de hoek kijken, de ION Discover. De basics van het piano spelen binnen handbereik, ook tussen de bedrijven door.

Toch nog…
U kunt nu met kleine hapjes en de hulp van bijgeleverde software (Acoustica Pianissimo en D’Accord Keyboard) de beginselen van piano spelen leren. Tegen de tijd dat u een plekje in uw wekelijkse rooster vrij gevochten heeft met plek voor een groot keyboard of wie weet zelfs een echte piano, bent u al een heel stuk op weg. Met dit USB apparaatje dus, niet breder dan een laptop. Hij past ook prima in een laptoptas, dus koptelefoontje erbij (anders wordt uw speelgoed snel afgepakt) en oefenen maar. Geen verloren uren meer in de trein: op schoot en aan de slag.

Geen ambities?
Gaat het u niet om het leren van piano spelen? Wilt u louter een deuntje in kunnen spelen in Garage Band of wat voor programma dan ook zonder met uw toetsenbord te hannesen? Dan is dit ding ook prima te gebruiken. En het is allemaal zo lekker plug-and-play, geen gedonder, gewoon aansluiten en klooien. Kijk maar eens hoe ver u komt met 25 aanslaggevoelige toetsen. En nee, dat betekent niet dat de trein waarin u zit meer kans heeft op een aanslag, dat betekent dat de kracht waarmee u een toets indrukt wordt vertaald in attack en volume. Het is echt leuk en goed gemaakt speelgoed! En voor een 1DayFly prijs, nog veel leuker. Succes!

En tot morgen.

Maar, hoe werkt het nou ?


Dagaanbieding in je E-MAIL