HYUNDAI SHORTY SNAP MINICAMERA

Foto HYUNDAI SHORTY SNAP MINICAMERA
Van € 39,95
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De kleinste camera voor aan de sleutelbos

VAN 39,95 VOOR 19,95 ( +5,95 )

Kijk... Als dit ding nou was vormgegeven als een cameraatje (hoe dat dat ook zou zijn, want wat is immers de vorm van een camera, op dit formaat...) enfin, als dit ding er dus niet zo nadrukkelijk als de sleutelhanger van een automobiel uit zou zien, dan zouden we al die elegante praatjes over action cam slikken als zoete koek, maar dit is natuurlijk een spy cam van het zuiverste water. De vormgeving is om de onderwerpen van opname op het verkeerde been te zetten – en dan niet alleen over het feit dat u eigenlijk geen Hyundai rijdt, mocht u zo suf zijn om dit ding in actie gespot te laten worden. Hij past in uw zak en er kan een geheugenkaart tot 16 Gig in. Genoeg tijd om uw snode plannen uit te voeren dus, wat ze dan ook zijn. Of uw bewakingsplannen, dat kan natuurlijk ook. Welke buurtkat rukt iedere donderdagnacht uw vuilniszak open – met deze cam komt u erachter.

Hoewel...
Er is natuurlijk ook wel een hele hoop action fun mee te hebben, mocht u fervent mountainbiker, skater, snowboarder of wat dan ook zijn. Er zijn genoeg kleine cameraatjes, maar allemaal ontworpen om vanuit de hand te schieten. Uiteraard kunt u ook voor een HD action cam gaan, maar die zijn doorgaans erg duur. Dit lijkt een goede middenweg: hij kost geen fortuin, maar hij is toch makkelijk aan een stuur of helm te bevestigen. Beetje ducttape en van die helling af! Of u bestelt er accessoires bij om hem fatsoenlijk te bevestigen, wat u wilt. En als we dan toch bezig zijn met alternatieve toepassingen: als webcam is dit ding natuurlijk ook helemaal niet verkeerd. Zo klein als hij is, past hij op werkelijk alles – van jassen tot radiografisch bestuurbare voertuigjes, het is zo gek niet te verzinnen.

Hoe het ook zij!
Snode plannen of good clean fun, de Shorty Snap maakt foto's met een resolutie van 1280x1024 pixels en video's met een resolutie van 720x480 pixels, 30 frames per seconde. Hij weegt een verderlichte 15 gram, dus u kunt hem echt altijd aan uw sleutelbos hangen. Hij kan op een volle batterij 200 uur in stand-by tijd staan en twee uur opnemen. Er zit een microfoon in gebouwd en de batterij wordt meegeleverd. Meteen aan de film dus! U haalt hem leeg via de mini USB aansluiting (valt minder op) en de bijgeleverde USB kabel, maar dan moet u wel zelf een kaartje hebben, dat zit er dan weer niet bij. Wat hij natuurlijk wel bij ons heeft is een dikke korting.

Video demo :Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL