HOFFTECH ACCUBOORMACHINE 18V

Foto HOFFTECH ACCUBOORMACHINE 18V
Van € 2,00
Voor € 0,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 28-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Inclusief 2 Batterijen,boren en koffer

VAN 89,00 VOOR 39,95 ( +5,95 )

Doe het zelvers donderen de laatste dagen wel vaker met hun grote gok in de gereedschapsboter. Kijk eens wat we vandaag weer hebben: een Hofftech boormachine inclusief twee batterijen met een onbelast toerental (550 rondjes per minuut) waar je duizelig van wordt. Van Duitse makelij, dus je weet dat het goed zit – die lui kunnen niks maken zonder er ook het beste van te maken, dat moet je onze oosterburen meegeven. Onbreekbare ABS behuizing om mee te beginnen, dus deze gaat generaties mee. Deze boor koopt u niet alleen voor uzelf, ook voor later.

En dan nog een paar van die fijne eigenschappen
Zoals het Quick Start Quick Stop systeem met elektrisch bekrachtigde rem. Da’s veilig. Net zo veilig als de Rubber Moulded grip die zo antislip is dat zelfs de meest stoffige of juist besmeurde handen een stalen grip hebben. Zo kunt u aan de slag met die koppel van 16Nm, geen kattenpis. Elke klus wordt makkelijk geklaard met goed gereedschap; schroeven in of uit; traploze bediening tussen linksom en rechtsom. En u kunt lekker door blijven werken omdat ‘ie met twee accu’s komt. Als de een op is knalt u de ander er in terwijl nummer 1 in de snellader zit. In 3 uur weer op kracht. Zie het maar eens bij te boren! En dan is hij nog compleet met accessoires ook. Het kan niet op!

Die 1DayFly prijzen ook altijd…
Ze zeggen weleens goed gereedschap is het halve werk. 1DayFly biedt het goede gereedschap nog voor de helft van de prijs ook! Minder zelfs. Niet alleen besparen we u een ritje naar een veel te drukke bouwmarkt, we leveren hem ook nog eens aan de deur af voor veel minder euro’s. Met deze boor bent u de komende jaren zoet, als het niet meer is. Dus mocht het tijd zijn om dat ding met snoer eens te vervangen dan is vandaag de dag. Pak uw kans en schroef hem vast.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL