HD Digitech HDX BD-1 Networked Media Tank

Foto HD Digitech HDX BD-1 Networked Media Tank
Van € 229,00
Voor € 129,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 07-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Media beest voor een mini prijs

VAN 229,00 VOOR 129,95 ( +5,95 )

Het is het eerste dat eraan opvalt: hij ziet er mooi uit met zijn zwarte aluminium behuizing. Maar dat is niet voor looks alleen; die behuizing houdt hem ook koel zonder ventilator. En dat betekent dat u hem niet hoort. Erg fijn tijdens het film kijken! En het zijn, naast alle hoogwaardige hardware die erin zit, toch ook die kleine dingen waar een mensch blij van wordt. Maar Digitech HDX BD1 heeft dus nog meer om vrolijk van te worden, zoals een Sigma Designs processor (667Mhz), een geheugen van 1GB en 1 Gig flash geheugen voor BD-Live.

Netwerk? Kan!
De HD Digitech HDX BD-1 is ook als netwerk opslag (NAS) te gebruiken. De mediaspeler beschikt over basale NAS functies en een Gigabit LAN aansluiting waarmee u de speler razendsnel media laat streamen over uw netwerk en pc’s naar keuze toegang kunt verschaffen tot de HDX BD-1 data opslag. En via FTP kunt u vervolgens via het internet de data benaderen. Gebruik een standaard UTP Cat 5 netwerkkabel om de HDX BD-1 met uw netwerk te verbinden met uw router.

Interne harde schijf? Kan ook!
In de HD Digitech HDX BD-1 kunt u eenvoudig een 3,5" SATA harde schijf plaatsen met een maximale grootte van 2TB, zonder de speler open te schroeven. Zo draait u eenvoudig al uw favoriete films en muziek vanaf dezelfde plek in uw netwerk, en u kopieert eenvoudig bestanden naar de harde schijf via uw netwerk. De HDX BD-1 ondersteunt schijven met NTFS en FAT32 en hij verwerkt zelfstandig bittorrent downloads zonder tussenkomst van de pc – die u ’s nachts dus even kunt laten rusten. Handig in de bijverkoop vandaag: een harde schijf van 500GB of een van 1,5TB!

Blu-Ray ondersteuning
Een hele leuke speciale feature aan dit ding: sluit eenvoudig een externe Blu-Ray speler aan via de USB poort van de HDX BD-1 (eveneens vandaag verkrijgbaar in de bijverkoop) en speel Blu-Ray films af in Full HD! Dat is genieten van films in de hoogste kwaliteit en met het grootste gebruiksgemak. Verder is het dus aan u de kritische consument om te bekijken in hoeverre deze HD Digitech HDX BD-1 aan uw netwerk- en thuisbios eisen voldoet voor de aanschaf. In de eerste plaats; lees de indrukwekkende rits specs…

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL