HAPPYLIFE INFRAROOD ZEEPDISPENSERS

Foto HAPPYLIFE INFRAROOD ZEEPDISPENSERS
Van € 79,90
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Twee voor de prijs van een halve !

VAN 79,90 VOOR 29,95 ( +5,95 )

Sommige dingen zijn wel hele erge hebbedingen waarbij men zich vóór aanschaf eens uitgebreid achter de oren moet krabben. En de aanbieding van vandaag zou er zo een kunnen zijn - heeft een mens nou echt twee infrarode zeepdispensers nodig? Deze apparaten schurken aardig dicht tegen de categorie 'elektrische blikopener' aan. Want is die elektrische uiteindelijk handiger dan de draadloze blikopener? Een brok zeep klaart de schone klauwen klus toch grondig en simpel? Uiteraard zijn wij er om uit de doeken te doen wat er nou zo handig is aan infrarood gedoseerde zeep...

Voor het hele gezin
Wij dachten meteen aan ouders met voetballende kids en hun vriendjes. Spelend spul dat in groten getale met gitzwarte handen de keuken in komt denderen, kan meteen naar deze handsfree zeepdispenser gedirigeerd worden. Tussen deur, zeepsop en waterstraal wordt er niets aangeraakt! En mocht het huishouden een of meerdere kluslustigen tellen, dan zitten er nooit meer smeervlekken op de handzeeppomp als deze in de (bij)keuken en/of garage hangen. Vul de dispenser met afwasmiddel en de meest vette, handen worden tot onder de nagels schoon. Het zijn van die kleine dingen, maar voor degene die de tent schoon moet houden scheelt het een hoop.

Schone zaak!
Maar niet alleen voor thuis is deze zeepdispenser geschikt. Het is natuurlijk ook wat voor de werkomgeving – middelgrote bedrijven waar de keuken en toiletten snel een rommeltje kunnen worden. Kleine kantoren of werkplaatsen. Voor de kosten hoeft de MKB'er het niet te laten in ieder geval. Trek onze korting van de winkelprijs af, haal hem door de BTW administratie heen en uw kleine bedrijf heeft extra voordelig schone handjes. 5 Standen instelbare doseerhoeveelheid, bevestigen zonder boren, te vullen met elke gewenste zeep, verlicht dispenserbereik aan de onderkant. Twee stuks, inclusief vier batterijen.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL