HAIER 22'' DESIGN TV

Foto HAIER 22'' DESIGN TV
Van € 4,00
Voor € 329,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 25-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren

VAN 329,00 VOOR 149,95 ( +8,95 )

Veelzijdige monitor nodig in huis die makkelijk te verplaatsen en aan te sluiten is? Dan hebben we deze voor u. Hij heeft alles wat de grote merken ook hebben aan eigenschappen en kwaliteiten – althans, een hele boel ervan, de wereld is immers groot – plus een handvat aan de achterzijde. Tel daarbij het wel hele kleine prijsje op, en u heeft een leuke Fly in handen op tweede paasdag. En nog in de kleur van paaseieren ook!

Hij is…
HD Ready (met een resolutie van 1366x768) met een superstrakke responstijd van 5 milliseconden. Vooruit, hij werkt niet op de volle honderd maar wel op 50Hz frequentie. Scherpe jongen die met het blote oog het verschil kan zien, het prijsverschil is er in ieder geval wel naar. 6 Watt RMS vermogen en voorzien van zowel USB als HDMI aansluiting. VESA 100, dus u kunt hem ook ophangen, mocht u dat liever hebben. Maar zoals u ziet is hij eigenlijk ontworpen om te staan, op zijn stabiele, in het ontwerp opgenomen voet.

Al met al
Een fijn extra scherm voor thuis, of u hem nu als TV of monitor gaat gebruiken. En kijkt u ook graag televisie als u op vakantie bent, dan is hij met zijn handvat extra makkelijk bij het meenemen. En dan is hij ook nog eens verkrijgbaar in vier kleuren – zwart (boring!), groen, rood en oranje. Kies maar!

Tot morgen.
De keuze is aan u!

Dagaanbieding in je E-MAIL