GILLETTE FUSION MESJES

Foto GILLETTE FUSION MESJES
Van € 8,00
Voor € 4,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 28-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

8 mesjes voor de prijs van 4

VAN 34,95 VOOR 16,95 ( +3,95 )

Het is niet goedkoop om een man te zijn. Dat wil zeggen; een goed verzorgde, geschoren man. Omdat we niet te veel haar willen zien op het strand, hebben wij vandaag weer zo’n typisch welkome 1DayFly aanbieding om het haarloze leven een stukje makkelijker te maken. Ze blijven ook zo lekker lang scherp, die Gillettes Fusion! Maar goed, u weet ondertussen hoe ze werken dus even over iets anders, voor het forum…

In de mode?!
Heeft u er al een op straat gezien, zo’n lumberjacker look-a-like in de steden buiten de provincie? Compleet met houthakkers shirts en spijkerbroek, alsof ze ooit een halve dag zwaar werk verzet hebben. Mocht u het nog niet weten: ontzettend in de mode. De follikels op de modebewuste kinnen draaien overuren. Niet uit luiheid maar uit ijdelheid. Baarden – geen schaduwbaardjes, echte kokosmatten! – als bewuste keuze zijn in opkomst. De komende tijd zullen steeds meer stukjes pizza en boterham blijven hangen, want het slaat aan zoals we sinds de jaren ’70 niet meer hebben gezien.

Wat vinden wij daarvan?
De gemiddelde koele, gladde 1DayFly kikker laat zich niet gauw dol maken door een zoveelste modegril, dus we zien het niet zo gauw gebeuren dat de scheermesjes hier in dozen blijven zitten. Drop bij het uitchecken na de bestelling daarom even uw mening op het forum: De Baard: ja of nee? Terug naar het echte leven:

Wat is er met Fusion Power gebeurd?
Gillette Fusion mesjes zijn exact hetzelfde als de Fusion Power mesjes echter met alleen een ander kleurtje. Om het u en onszelf makkelijk te maken doen we dus niet mee aan dit onderscheid en verkopen Fusion mesjes die op beide systemen, dus de "gewone" Fusion en de Fusion Power, passen.

U heeft nog geen Gillette Fusion Houder?
Geen probleem, u kunt op de volgende (bestel) pagina meteen 1 Gillette houder plus 1 extra Gillette Fusion mesje bijbestellen. Zo krijgt u een compleet pakket thuis waarmee u de baardgroei te lijf kan gaan. 

Tot morgen..!

Dagaanbieding in je E-MAIL